2789
عنوان

بعدا میگید تو که شاغلی فلانی بهمانی ازدواجو چیکارمیخوای

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 42 پست
اره واقعا واقعا ولی ازینجا بهتر نه بدتر خاستگار درست حسابی نه اینایی ک من داشتم

انشالله که به هرچی میخوای برسی❤️

قصاب برتر خاورمیانه، دوستان راهنمایی در زمینه قصابی و سلاخی خواستید خوشحال میشم کمکتون کنم❤️🥰 مدرک کارآموزی از اندیشکده معتبر مرحوم بهمن سگ دست#فن عبدالمالک ریگی #فن کلثوم اکبری #امضا کننده کارزار ریاست جمهوری ساسی مانکن #خواستار آزادی امیر تتلو و بازگشت دنیا جهانبخت به کشور # فن پیج پویان مختاری.(کپی ممنوع🔪🎀)

انشالله با یه پسر خوب ازدواج کنی

فکر کنم خدا مثله من از دستش بر نمیاد

تو راه حلی داری

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دوست نداری ازدواج کنی؟؟؟

چرا دوس دارم

خاستگارام تاالان جالب نبودن

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

ازدواج برای رفتن از خونه والدین مثل رفتن از چاله به چاه هست://///خلی؟؟؟؟؟؟چه خانواده عجیبی هم داری😂 ...

هم خونه شدن تو خانواده ما نمیزارن

اره چون هردو شاغلن

هم خونه شدن تو خانواده ما نمیزارن اره چون هردو شاغلن

نیاز به اجازشون نداری عزیزم

ول کنی بری کاری نمیتونن بکنن

داش بمولا کاربری دست دونفره😐دوستمه و عجیب نیست،اگه نظرتو نخواستم نظر دادی خیلی حقیر و عقده ای،ریپ نزن کامنت نزار خب حقیر بیکار بدبخت،آره باشه هرچی تو میگی درسته نمیخواد امضامو بهونه کنی که باز یه نظری به یه بهونه ای بدی،اگه مذهبی و زن ستیز هستی کلا اصن باهام حرف عادی هم نزن مرسی

دردسرای ازدواج بدتره،فک میکنیتو همین نی نی سایت میخونی دیگه...

اره ولی ازدواج درست حسابی منظورمه

با چندتا دختر دیگه خونه بگیریا سوئیت کوچیک

امکان نداره نمیزارن

نیاز به اجازشون نداری عزیزمول کنی بری کاری نمیتونن بکنن

حوصله دردسر ندارم دوست از خانواده ام بدتده

حالا من از بس کارم ندارن وقتی هوا روشنه میخوابم بیدار میشم مبینم همجا تاریکه

متاسفانه هوا روشن بودنی بخوابمم مامانم میاد صدتا تیکه میندازه یا سروصدا میکنن صدا میکنن دیشب تا ۵ صبح بیدار بودم بعد خوابیدم ۹صبح پاشدم شب بخوابم خوابم تنظیم بشه که نمیزارن

من نمیفهمم چرا تو این سایت آنقدر به ازدواج دخترا گارد دارن ، ازدواج و تشکیل خانواده هم یه نیازه مثل همه نیازهای دیگه و یه مرحله ای از زندگیه

آقایون درخواست دوستی ندید ،من هییییییچ علاقه ای به مرد نی نی سایتی ندارم !هر درخواست دوستی =یک فحش آبدار به روح بلند پروازت

من نمیفهمم چرا تو این سایت آنقدر به ازدواج دخترا گارد دارن ، ازدواج و تشکیل خانواده هم یه نیازه مثل ...

والا من ک میترسم خونه شوهر اذیت بشم از بس میگن ازدواج سخت تره فلان