2789
عنوان

بعدا میگید تو که شاغلی فلانی بهمانی ازدواجو چیکارمیخوای

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 42 پست
والا من ک میترسم خونه شوهر اذیت بشم از بس میگن ازدواج سخت تره فلان

زندگی کنار آدم بد اذیتت کنندس چه خانواده باشه چه همسر باشه چه یه هم خونه

آقایون درخواست دوستی ندید ،من هییییییچ علاقه ای به مرد نی نی سایتی ندارم !هر درخواست دوستی =یک فحش آبدار به روح بلند پروازت

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

امکان نداره نمیزارن

حداقل اجازه نده بهت دستور بدن

وظایف باید تقسیم بشه

کوتاه اومدی که اینجوری دستور میدن

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند

حداقل اجازه نده بهت دستور بدن وظایف باید تقسیم بشهکوتاه اومدی که اینجوری دستور میدن

دیگ دستورم نباشه انجام ندادنی اوناام لج میکنن انگاری

بعد میگن ما رفتیم کار تو اینجا خوابیدی هیچی درست نکردی

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

دیگ دستورم نباشه انجام ندادنی اوناام لج میکنن انگاری بعد میگن ما رفتیم کار تو اینجا خوابیدی هیچی درس ...

اهمیت نده خودتو بزن به نشنیدن

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند

اهمیت نده خودتو بزن به نشنیدن

عذاب وجدان میگیرم چون واقعا من بیکارم خونه اونا گشنه میان ببینن هیچی نیست ...

الان یه غوغایی شد خونمون

نصفه شبی دیگ خوابم نمیبره

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

عذاب وجدان میگیرم چون واقعا من بیکارم خونه اونا گشنه میان ببینن هیچی نیست ... الان یه غوغایی شد خونم ...

وظایف رو تقسیم کنید

شما غذا درست میکنی اونا جمع کنن بشورن

همه وظایف رو به گردن نگیر

وظایف رو تقسیم کنید شما غذا درست میکنی اونا جمع کنن بشورنهمه وظایف رو به گردن نگیر

درست میگی ولی هی غر میزنه مامانم دیگ

امروز مهمون بود افتاد گردنمه بقیع روزا همش گردنم نیست پختو پزو میندازه گردنم

چرا دوس دارم خاستگارام تاالان جالب نبودن

ازدواج خوبه ولی با آدمش

ایشالا آدم مناسبت قسمتت بشه

یه وقت خدای نکرده برای فرار از این شرایط نری ازدواج کنی الان خونه باباتی کنترل کولر دستت نیست عب نداره گرما. ولی ی موقع با عجله انتخاب کنی بعدا کنترل زندگیت دستت نباشه اینو نمیشه کنار اومد

ازدواج خوبه ولی با آدمش ایشالا آدم مناسبت قسمتت بشهیه وقت خدای نکرده برای فرار از این شرایط نری ازدو ...

دقیقا بخاطر همین مجردم عزیزم

ازین ناراحتم که آدم مناسب چرا تو زندگیم نمیاد

هرچی فکر میکنم میبینم واقعا شیطان از جنس ما زنهاست خودمون ب خودمون یک دروغهایی میگیم مثلا درباره ازدواج سن باید چقدر باشه حالا اگ طرف تو ۱۴ سالگی اگ یه مورد خوب بیاد شوهر میکنن یا مثلا چیه ازدواج راحتیم مجردی اما ته دلش خدا خدا میکند زودتر عروسی کند

دقیقا بخاطر همین مجردم عزیزم ازین ناراحتم که آدم مناسب چرا تو زندگیم نمیاد

خب باید شرایط پیش بیاد

یه گروهی خانما خاطره میگفتن یکی میگفت انقد شاکی بودم تنهام پاشدم نماز خوندم برای ازدواج بعد نماز زلزله شده بود میگفت همه از خونه زدن بیرون اینم سر نماز بوده و آماده با چادر رفته بوده . همسرش اونجا دیده بودش عاشقش شده بود که چقدر دختر خوبیه تو اون شرایط هم فکر این بوده کسی با لباس راحتی نبینتش🤣

خیلی از تأخیر ها یه آخر خوشی داره ان شاالله خدا یه همسر سالم و مهربون قسمتت کنه اصلا این روزا یادت نیاد

خب باید شرایط پیش بیادیه گروهی خانما خاطره میگفتن یکی میگفت انقد شاکی بودم تنهام پاشدم نماز خوندم بر ...

اره بعد این همخ اعصاب خوردی