2789
عنوان

وقتی پریودم حوصله هیچی ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 56 پست
من تنبلی تخمدان دارم هورمون مردونه ام بالا بود حتی هورمون زنانه هم از حد نرمال بالاتر بود تنظیم نبود ...

درمانش چیه؟

من از نظر هورمونی مشکل ندارم

مقاومت به انسلین و افت قند دارم بخاطر همین اینجوری میشم

اولی اینکه پشتم حرف دراورن خواهر به دروغ تو کل فامیل رسوا شدم .دومی هم ، ی داستان خیلی مهم هست که هی ...

شرایط سختیه واقعا ولی درمورد تهمت نگران نباش چون اونایی که هم تورو میشناسن هم اون ادم و میدونن تو همچین کاری نکردی و اون ادمم دروغگو و سخن چینه

شما امکان نداره یه آدم دروغگو رو پیدا کنی که به حرفای کسی اعتماد کنه... یا آدم خیانتکاری که باور کنه طرف مقابل بهش متعهده... اکثر آدمای مهربون هم نمیتونن تصور کنن کسی بتونه بهشون آسیب بزنه... میدونی هر آدمی دنیا و آدماشو همونجوری میبینه که خودش هست!:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دور از جونت دختر .

همه روابطم رو خراب کرده مادرشوهرم اینا فکر میکنن قیافه میگیرم براشون

وقتی تو این شرایطم و نمیرم خونشون که اگه برم خون به پا میشه

طفلک بچه هام

کارم

شوهرم

همه زندگیم میریزه بهم

شرایط سختیه واقعا ولی درمورد تهمت نگران نباش چون اونایی که هم تورو میشناسن هم اون ادم و میدونن تو هم ...

اره منو میشناسن ولی انقدر مامانم منو تو فامیل بده کرده و انقدر همه این خالمو قبول دارن و نمیدونن چه پلیدیه قبول میکنن حرفشو چشم بسته

ی داستان خیلی مهمم هست هرکی بفهمه باید اب شم و برم تو زمین تا اخر عمر میترسم گفته باشه

اقایون درخواست دوستی ندن 💩

اره منو میشناسن ولی انقدر مامانم منو تو فامیل بده کرده و انقدر همه این خالمو قبول دارن و نمیدونن چه ...

مامانت چرا اینکارو میکنه اخه😐😕😕

شما امکان نداره یه آدم دروغگو رو پیدا کنی که به حرفای کسی اعتماد کنه... یا آدم خیانتکاری که باور کنه طرف مقابل بهش متعهده... اکثر آدمای مهربون هم نمیتونن تصور کنن کسی بتونه بهشون آسیب بزنه... میدونی هر آدمی دنیا و آدماشو همونجوری میبینه که خودش هست!:)

درمانش چیه؟من از نظر هورمونی مشکل ندارم مقاومت به انسلین و افت قند دارم بخاطر همین اینجوری میشم

منم مقاومت به انسولین دارم .

تو رو خدا رعایت کن ، مقاومت به انسولین باعث ترشح بیش از حد تستسرون آزاد میشه و هورمونا رو بهم میریزونه و تنبلی تخمدان میاره .

درمانی که نداره ، من خیلی دکتر رفتم و تحقیق کردم

یا باید تا آخر عمرمون قرص متفورمین که مال دیابتی ها و قرص های هورمونی بخوریم

یا باید اصلاح سبک کنیم و به روتین تبدیلش کنیم

یعنی شیرینیجات به کل حذف بشه ، فست و فود حذف بشه

و ورزش هم هر روز بکنی . نون سفید ،برنج سفید ، لبنیات کم خورده بشن و محدود بشن .

💜Army. For ever💜✌️
همه روابطم رو خراب کرده مادرشوهرم اینا فکر میکنن قیافه میگیرم براشون وقتی تو این شرایطم و نمیرم خونش ...

میگن با اصلاح سبک و ورزش علائمش میشه کنترل کرد

💜Army. For ever💜✌️
مامانت چرا اینکارو میکنه اخه😐😕😕

باهام خیلی بده انگار زن بایامه انقدر ازم بی دلیل بدش میاد

خیلیم حسادت میکنه و رفتارش باهام بده

بهم گفت من تعریفتد کردم ی کاری میکنم از چشم همه بیوفتی ؛ و این کارم کرد انقدر دروغ های بدی درست میکنه واسم باورت نمیشه

الانم حدس میزنم بزرگ ترین راز زندگیمو به فتنه فامیل میخواد بگه (بگه خودکشی میکنم چون همینجوریشم الکی پشتم پر حرفه )

باهام خیلی بده انگار زن بایامه انقدر ازم بی دلیل بدش میاد خیلیم حسادت میکنه و رفتارش باهام بده بهم گ ...

خیلی دلم گرفت... یه مادر چرا باید با بچش اینطوری رفتار کنه 💔

چند سالته؟ نمیتونی ازشون جدا شی؟

خیلی دلم گرفت... یه مادر چرا باید با بچش اینطوری رفتار کنه 💔چند سالته؟ نمیتونی ازشون جدا شی؟

نه عشقم چرا دلت بگیره ببخشید اگه حس بد منتقل کردم

نمیدونم بدون دلیله هی میره میاد میگه ازت متنفرم ی بار سر ی اتفاقی داشتم می مردم اصلا حتی واسش مهم نبود

بشدت حسوده ، بشدت دروغ گوعه ، بشدت حرفای بدی میزنه و رفتارش باهام افتضاحه ، حرفای خیلی بد دربارم درمیاره و جلوی فتنه فامیل بهم میگه خراب یا میگه دخترم به من گفته تو خرابی و میری فلان جا و منو زده و پرتم کرده بیرون

در صورتی که من اون تایم خواب بودم

۱۸ سالمه نه اصلا نمیتونم جدا شم

نه عشقم چرا دلت بگیره ببخشید اگه حس بد منتقل کردم نمیدونم بدون دلیله هی میره میاد میگه ازت متنفرم ی ...

نه این چه حرفیه منو مثل خواهرت بدون:)

میدونم چقد شرایط سختی داری.. من تقریبا بابام این مدلیه البته نه اینکه پشت سرم چیزی به بقیه بگه ولی خیلی بهم تهمت میزنه و با حرفاش ازارم میده

تلاش میکنم برم دانشگاه تا اینطوری یه راهی برای مستقل شدنمم پیدا کنم

توم ناامید نشو هنوز راه طولانی ای در پیش داری... بخاطر حرف چندتا فامیل خل و چل و اینکه چه فکری درموردت دارن میخوای خودکشی کنی؟؟؟ من اگه مامانت و میدیدم که انقد پشت سر دخترش بد میگه اصلا ب حرفاش توجهی نمیکردم چون میدونم ادم سالم بچه خودشو پیش بقیه خراب نمیکنه... تحمل کن ایناهم میگذره هیچ ادم منطقی ای حرفاشو باور نمیکنه و بهش اهمیت نمیده

ولی سعی کن کارایی رو که ممکنه عصبانیش کنه انجام ندی حداقل برا ارامش خودت سعی کن هیچ بهونه ای دستش ندی

نه این چه حرفیه منو مثل خواهرت بدون:) میدونم چقد شرایط سختی داری.. من تقریبا بابام این مدلیه البته ن ...

مرسی واقعا قوت قلب بهم دادی با قلب محربونت

الهی درک میکنن ایشالا مستقل شی و کمتر بشه این داستا

راه طولانی رو نمیخوام دیگه خستم خودکشی هم کردم ولی نمردم دیگه نمیخوام این زندگیمو اصلا این داستان تو دردای من شوخی حساب میشه

خیلی واسم بد میشه اگه مامانم بگه بهشون *خیییلی بد ولی کلا به خاطر اون نیست ولی اون میشه اخرین دلیلم

چند بار بهش گفتن با بچه درست حرف بزن ولی باور کردن منی که تا حالا به نامحرم دست ندادمو خراب خطاب میکنه باورت میشه ؟اونم جلو همه من تا الان تنهایی تا سوپر مارکتم نرفتم که این حرفو میشنوم

نه این چه حرفیه منو مثل خواهرت بدون:) میدونم چقد شرایط سختی داری.. من تقریبا بابام این مدلیه البته ن ...

بخدا بچه خوبین اون اذیتم میکنه

فک کن نشستم ی دفعه فحش میده و میگه مفت خوره انگله عوضی خدا ایشالا بگیرتت پا نمیشه غذا درست کنه و ظرف بشوره فقط میخوره

در صورتی که خودش انقدر تنبله حتی حمومم زورش میاد یره یک روز درمیون و غذا ۱ یا ۲ روز یکیار و ظرف هارو شاید بابام یا ماشین بشوره . خونمونم که گوه

منم لج کردم میگم پسرتم باید بیاد کمک من کلفت پسرت نیستم اون بشینه شاهانگی کنه

هر کاریم میکنم به چشمش نمیاد

مرسی واقعا قوت قلب بهم دادی با قلب محربونت الهی درک میکنن ایشالا مستقل شی و کمتر بشه این داستا راه ط ...

درکت میکنم دقیقا چون منم همین تهمتارو شنیدم... ولی الان دیگه خنثی شدم چون فهمیدم اکثر وقتا چیزی که دیگران درمورد من میگن از آسیبای درون خودشون نشات میگیره ربطی به من نداره و دیگه به خودم نمیگیرم

اینجوری فکر کن.. نگو شاید من بد بودم که الان داره اینطوری باهام رفتار میکنه سعی کن قوی باشی و قوی بمونی

بعد مگه مامانت میخواد چی رو درموردت به بقیه بگه که الان انقد مضطربی؟؟؟ هرچی هم بگه فکر نمیکنم کسی جدیش بگیره واقعا