2789
عنوان

وقتی پریودم حوصله هیچی ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 56 پست
چی بگم مال هورمونام هست زندگیمو مختل کرده و میکنه

نه انقدرام تاثیر نداره ب خودت تلقین نکن

شما امکان نداره یه آدم دروغگو رو پیدا کنی که به حرفای کسی اعتماد کنه... یا آدم خیانتکاری که باور کنه طرف مقابل بهش متعهده... اکثر آدمای مهربون هم نمیتونن تصور کنن کسی بتونه بهشون آسیب بزنه... میدونی هر آدمی دنیا و آدماشو همونجوری میبینه که خودش هست!:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من pms تو فاز افسردگی ام و توی پریودی هم عصبی میشم 😂😂🤦♀️

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

خیلی بده بخدا

خیلی تمام موفقیت های زندگی من بخاطر همین خراب شد

یه مدیریت یه موسسه بزرگ رو داشتم یهو یه کاری کرد یه نفر تقصیر کار هم بود همون لحظه استعفا نوشتم گذاشتم رو میز رییس اومدم بیرون

دیدم پریود شدم

وستاشم ولی ربطی به اون نداره حال روحیم خیلی بده قلبم پاره پاره شده

چرا چیشدهه🥲

شما امکان نداره یه آدم دروغگو رو پیدا کنی که به حرفای کسی اعتماد کنه... یا آدم خیانتکاری که باور کنه طرف مقابل بهش متعهده... اکثر آدمای مهربون هم نمیتونن تصور کنن کسی بتونه بهشون آسیب بزنه... میدونی هر آدمی دنیا و آدماشو همونجوری میبینه که خودش هست!:)

خیلی تمام موفقیت های زندگی من بخاطر همین خراب شدیه مدیریت یه موسسه بزرگ رو داشتم یهو یه کاری کرد یه ...

وای وای میفهمم چی میگی

منم با کلا خونه دعوا میکنم زندگی زهرمار همه میکنم

یهو پریود میشم میفهمم از این لامصب بوده

💜Army. For ever💜✌️
هیچی عادی بود تا جنسیتت رو دیدم

اه ببین حتی تو تاپیک پریودی هم دست از سرمون برنمیدارن جاکشای عوضی

چرا چیشدهه🥲

اولی اینکه پشتم حرف دراورن خواهر به دروغ تو کل فامیل رسوا شدم .

دومی هم ، ی داستان خیلی مهم هست که هیچ شخصی نباید بدونه الان حدس میزنم مامانم به خالم که فتنه فامیله گفته باشه (چون ی چیزایی شنیدم که تا حالا نمیگفت و مربوطم هست )

اقایون درخواست دوستی ندن 💩

مشکلت چی بود عزیزم دقیقا چه ازمایشی دادی

من تنبلی تخمدان دارم

هورمون مردونه ام بالا بود

حتی هورمون زنانه هم از حد نرمال بالاتر بود

تنظیم نبودن هورمونام این بلا رو سر میاره

در حالی که من اینطوری نبودم .

یکسال هست که تنبلی تخمدانم که شدید شد و علائم pms خیلی شدیدی گرفتم

💜Army. For ever💜✌️