2789
عنوان

لطفا لطفا کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 59 پست
حتی جرات ندارم بگم خواستگار دارم بشدت حساسه حتی نمیتونم بگم فلانی مزاحمم شده

بلاک کن بره پی .بگو من فکرامو مردم .میخوام به مدت طولانی تنها باشم .و برای آید بلاکش کن .برای ناراحت نشدن دیگرون هیچ وقت خودت و قلبت رو عذاب نده .

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بقران فقط دلم میخواد سرمو بزارم برم اون دنیا

نمیخواد به خاطر به آدم بلاتکلیف خودتو از خوشی ها منع کنی .نه نونتو میده نه آبتو .پس بگو میخوام به مدت زیادی تنها باشم .و بلاک کن بره .سیمکارتتم عوض کن

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

بلاک کن بره پی .بگو من فکرامو مردم .میخوام به مدت طولانی تنها باشم .و برای آید بلاکش کن .برای ناراحت ...

راستش خیلی وابستم بهش چند روزه قهر کردیم ی بحث بد البته سر بدبین بازیاش مثلا نمیزاره باخواهرم بیرون برم با دوستام ک هیچ عروسی نمیرم بدون خودش بیرون نمیرم سر خیلی چیزای الکی خونمو تو شیشه کرده تازه من مقصرم همیشه اخلاقش تند و عصبیه

نمیخواد به خاطر به آدم بلاتکلیف خودتو از خوشی ها منع کنی .نه نونتو میده نه آبتو .پس بگو میخوام به مد ...

این پسر قیافش معمولیه واون مثلا از ده پنجه قیافش من نه ،از نظر چهره و استایل و اخلاق من سرتر و صبورترم ،اما از نظر مالی اون دهه من پنجم و خیلی از دخترا ارزوی ازدواج باهاشو دارن من چ سیاستی باید ب کار ببرم ک بتونم ازدواجیش کنم یا اصن ازدواجم حتی باشه بااین مدل پسر فایده داره؟

راستش خیلی وابستم بهش چند روزه قهر کردیم ی بحث بد البته سر بدبین بازیاش مثلا نمیزاره باخواهرم بیرون ...

خب چرا با این آدم بد دل داری ادامه میدی به چه امیدی که بری زیر به سقف درست میشه !؟؟نه عزیزم الان تو رو از حق طبیعی خودت منع کرده .این سسخول کیه که برای بیرون رفتن با دوستت خواهرت عروسی رفتن ازش اجازه میمیری .والله به درک پولداره به ذره شعور ندارهکه بدونه هر کسی حق داره برای خودش تصمیم بگیره ..پدر و مادرت تو روتو ناز و نعمت بزرگ نکردن که پسری که هنوز سر سفره ی تنش میشینه و بن باباش میگه چشم .دخترشون به اون بگه چشم .مگه برده شی .والله من با شوهرم دوست بودم باز اول گفت اجازه بگیر .گفتم چی فکر کردی با خودت .من برده ت نیستم .بخوام برم جایی عقل دارم که بدونم خوبه یا بده .تو برو دوغتو بنوش ..ببین آدم بد دل هیچ وقتتان درست نمیشه این روح و روان و جسم توسعه که به فنا میره .امروز چند تایی تاپیک خوندم که طرف با وجود بچه ی بزرگ زنسحث ندارع از در خونه بره بیرون چرا چوننن از اول همین بوده و زده بهش این اجازه رو داده .تو نباید اجازه بدی ..بلاک کن بره

گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

این پسر قیافش معمولیه واون مثلا از ده پنجه قیافش من نه ،از نظر چهره و استایل و اخلاق من سرتر و صبورت ...

همه چیش از تو کمتره .در ضمن اونایی هم که سر و دست میشکنن براش .به وقتش بفهمم با زنش مثل برده رفتار خواهد کرد .فرار میکنه .خودتو نجات بده لیاقتت زندگی تو ارامسه نه تو رفاه و دست در خونه که قفل کرده ونمبگذارخ حتی پدر و مادرت بیان برای دیدنت یا تو بری .این آدم به درد ازدواج نمیخوره عزیزم

خب چرا با این آدم بد دل داری ادامه میدی به چه امیدی که بری زیر به سقف درست میشه !؟؟نه عزیزم الان تو ...

همش حرص میخورم نکنه بعد ازدواج با شخص دیگه این ادم خوب بشه گیردادناش دارم دیوونه میشم صب تا شب میگم مگه چی من کمه ک این ادم ترس از دست دادنمو نداره و نمیاد جلو و حرص موقعیت اجتماعی و اوضاع مالی ک ب کنار

همه چیش از تو کمتره .در ضمن اونایی هم که سر و دست میشکنن براش .به وقتش بفهمم با زنش مثل برده رفتار خ ...

این پسر اگه دست ی دختر با سیاست بودهم. رام بود هم ازدواج کرده بود درسته؟

همش حرص میخورم نکنه بعد ازدواج با شخص دیگه این ادم خوب بشه گیردادناش دارم دیوونه میشم صب تا شب میگم ...

نمیشه هیچوقتتت نمیشه .تو پیر میشی از زندگی سیر میشی و به غلط کردن میافتی اما دیگه دیره .میدونی چرااترس از دست دادند رو ندارع چون میدونه آنقدر ببخشید مغزت عیب کرده که حتی اگر غل و زنجیرت کنه و چاقو کنه تو قلبت میمونی .چون میدونه عقل نداری و فکر میکنی مردای اینجوری جذابترین .همه ی مردها همینن .چون جوری باهات رفتار کرده که فکر میکنی اجازه داره برات تعیین تکلیف کنه با کی بری کجا بری با کی حرف بزنی .چون شستشوی مغزی داده تو رو که اگر بهت گیر میدم چون عاشقتم اگر میگم نرو فلان جا با فلانی چون روت غیرت دارم .دلم نمیخوادچشم مردای دیگه بیفته رو عشقم ..همه ی اینها فیلمع کاش بشینی فیلم ملی و هزار راه نرفته رو ببینی

این پسر اگه دست ی دختر با سیاست بودهم. رام بود هم ازدواج کرده بود درسته؟

نه عزیزم نمیشه . خودتو داری گول میزنی که اره من میتونم درستش کنم

ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است .دلتو خوش نکن که با سیاست میتونی درستش کنهی.این بد دلی رفته تو گوشت و پوست و استخونش

نمیشه هیچوقتتت نمیشه .تو پیر میشی از زندگی سیر میشی و به غلط کردن میافتی اما دیگه دیره .میدونی چراات ...

راستش داغونم الانم نمیدونم دقیقا برا چی دوسش دارم و بشدت وابستشم امشب ی تاپیک دیدم دختره گفته بود بعد ی دعوای بد پیش دعانویس رفته و پسره دیوونشه الان و من چقدر حرص خوردم ک چرا من نتونستم 😔اصن شما جای من بودین دعانویس خوبم پیدا میکردین سعی میکردین اینو شوهرخودتون کنید؟

راستش داغونم الانم نمیدونم دقیقا برا چی دوسش دارم و بشدت وابستشم امشب ی تاپیک دیدم دختره گفته بود بع ...

نه نمیکردم .دو سال کم نیست .تو الان حکم به معتاد رو داری که دو سال تمام مواد مصرف کردن معلومه سخته ترک اعتیاد و عامل اعتیادآور خود طرفه .

نه نمیکردم .دو سال کم نیست .تو الان حکم به معتاد رو داری که دو سال تمام مواد مصرف کردن معلومه سخته ت ...

خیلی ممنونم ک دلسوزانه راهنمایی کردی دعا کن خوشبخت بشم و هرراهی خیرمه انتخاب کنم این روزا جز مردن ب چیزی فکر نمیکنم