2789
عنوان

شوهرم همش بهم تهمت میزنه خسته شدم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 66 پست
عزیزم چقدر درکت میکنم من بیست سال زندگی دارم تحمل میکنم نمیخوام ته دلتو خالی کنم ولی اغلب مردای شکا ...

مادرش فوت کرده ولی اره وابسته بود توقع داره هر دقیقه قربون صدقه اش برم توقع داره همش با لحن خوب باهاش حرف بزنم با لحن بد هم حرف نزدم ولی همیشه محکومم میکنه به بد حرف زدن تو چون اینطوری حرف زدی منم اینطوری میکنم واقعاااا خسته ام واقعا دوست دارم چندروز نبینمش

من ثابت نمیکنم مگه واسه کار نکرده میان ثابت کنن من وقتی بهم تهمت میزنه اتیش میگیرم و خیلی عصبانی میش ...

ببین شاید اون همینو میخواد . شاید نباید عصبانی بشی شاید اون ازینکه تحت تاثیر قرارت میده لذت میبره. ازینکه تو پیش قدم بشی هم همینطور

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خودت برنامه بچین بگو من قیمت فلان متل رو گرفتم بریم فلان روستا قشنگه .دلم مسافرت ۳تایی میخواد

حتی چندروز پیش گفتم بچه رو بذاریم پیش مامانم دوتایی یه سفره خونه ای کافه ای جایی بریم اصلا هیچ نگفت یا بعدش دیگه نگفت اره جور کن بریم

هزار بار گفتم هزار بار برنامه ریختم همشو بهونه اورده یا گفته بعدا منم بیخیال شدم

یا خانواده ت برنامه بچین برای پس فردا دعوتشون کن خونتون

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

ببین شاید اون همینو میخواد . شاید نباید عصبانی بشی شاید اون ازینکه تحت تاثیر قرارت میده لذت میبره. ا ...

یعنی لذت میبره من عصبانی میشم و داد میزنم دیوونه اس ؟

اره خب همه لذت میبرن طرف هی بیاد نازشو بکشه و التماس کنه ولی دیگه عزت نفس واقعا واسم نمونده انقد که من رفتم سمتش شاید تو این چندسال اون 6بارم نیومده

من واقعا خارج از چهارچوب زندگیم کاری نمیکنم نه خیانتی نه حتی تا حالا نگفته بهش جایی رفتم حتی قهر هم ...

من نگفتم شما کاری کردین عزیزم ، منظورم این بود کارایی که واسه خودت انجام میدی و دوسش داری طوری نباشه که بخواد دلیل تراشی ایجاد کنه ،خوبه که حواست بیشتر هست به خودت و اون زنجیره اشتباهی که همش تو انرژی بذاری رو قطع کردی ، همسرت یه مدت اینطوری میمونه که بخواد گیر بده و ،،،،، ولی وقتی شمارو ببینه که همین روند رو ادامه میدین ، خودشو هماهنگ میکنه

حتی چندروز پیش گفتم بچه رو بذاریم پیش مامانم دوتایی یه سفره خونه ای کافه ای جایی بریم اصلا هیچ نگفت ...

خودت بزار و آماده شو .لیاسشم آماده کن .وقتی اومد خونه با روی باز بگو فلانی امروز تولدمه میخوام به دل خودم باشیم .بریم فلان کافه یا رستوران .به یاد دوران نامزدی .زبون بگیرش .مزدا با زبون زود خررر میشن

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

که چی بشه ؟بیان قهر مارو ببینن

خب جلوی اونها فیلم بازی کن

خودت بزار و آماده شو .لیاسشم آماده کن .وقتی اومد خونه با روی باز بگو فلانی امروز تولدمه میخوام به دل ...

شوهرم اکثرا 10 شب میاد خونه بعدش میاد انقد خسته اس نمیشه حرف زد

بعدشم همه این کارارو بکنم ولی دوست دارم یه بار اون بگه اینطوری بهم میچسبه

مادرش فوت کرده ولی اره وابسته بود توقع داره هر دقیقه قربون صدقه اش برم توقع داره همش با لحن خوب باها ...

آره خیلی پر توقعن چون میدونن دل زنشونو میشکونن ترس از دست دادن دارن و تهمت میزنن

گر چه نیست وصالی ولی خوشم به خیالت