2789

دوستان بنده درحال حاضر برای کنکور میخونم یه خاستگار دارم که به اصرار خانواده و واسطه گفتن ببنیم همو امشب

یعنی خانواده ها باشن بدون هیچ حرفی فقط ما دونفر راجع به خودمون حرف بزنیم همین

ایشون تحصیل کرده شغل داره دوتا شغل یعنی هردوهم مربوط به درسش هست

خلاصه ۱۰ سال تفاوت سنی هرچند چهرش جوون تره خیلی

اما جدا ازین من حتی قراره ازین شهر برم ولی ایشون نمیتونه چون واسه کارش به شدت سخت گیرن و کارش جوری نیست انتقالی بدن

از یه سمت من استرس دارم میگم اشکالی نداره با اینکه فقط یه دیدار و صحبته اشکالی نداره که اگر به تفاهم نرسیدیم ردش کردم؟؟ اصلا بچها موندم خیلی گیج شدم

شغلش چیه درآمدش چقدره و چیزی از خودش داره؟؟

میدونستید مغول ها وقتی غذا نمیخورن مامانشون بهشون میگه بغول😂 من زندگی بزرگسالی نمی‌خوام منو ببرید استخر توپ😩همیشه گشنمه حتی وقتی دارم غذا میخورم😋 همونیم که میگم حالم خوبه اما دیگه پوست لبی برام نموندههههه🙂مشکلی با صبر ندارم فقط نمی‌دونم چقد دیگه باید صبکنم🤔زندگیم هر روز داره “تازه کجاشو دیدی، این که چیزی نیست” تر میشه🤩کاش تو زندگی بعدیم یه ابر باشم ،هروقت ناراحت شدم گریه میکنم تموم شم😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عیبی نداره

الان جواب خودت چی هست، رد میکنی یا نه؟

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

درآمدش ،اخلاقش؟؟

درامدش خوبه والا خیلی خوبه.زمین هم داره خونه دوطبقه داره

اخلاقش خیلی خوبه یعنی اخلاق و ادب و طرز صحبتش درحدی که سطح بالا و خیلی خوب مثل یه مشاور

من ۲۰ سالم ایشون ۳۰

درامدش خوبه والا خیلی خوبه.زمین هم داره خونه دوطبقه دارهاخلاقش خیلی خوبه یعنی اخلاق و ادب و طرز صحبت ...

بذار بیان ببین واقعا اخلاقش اینا چطوره بعد اینکه روحیه اش جوونه یا نه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب