2789
عنوان

اونایی که کاراگاه بازی بلدن بیان

203 بازدید | 54 پست

خانما من شوهرم قبلا خیانت کرده و ما الان داریم کلاسهای زوج درمانی میریم

حالا یه چیزی رو داره از من پنهان میکنه مطمئنم

حسم میگه خونه مجردی داره

الان چند وقته میره باشگاه مطمئنم باشگاه ثبت نام کرده ولی هر روز نمیره الکی میگه هر روز میرم

دم باشگاه از دور وایسادم دیروز و امروز نرفت

تلفنشم جواب نمیده میگه تو کمد باشگاهه

تعقیب کردنش سخته ماشین نداره و چون مچشو گرفتم حواس جمع شده

منو زندگیشو خیلی دوس داره نمیدونم جریان چیه

پس چرا خیانت میکنه ؟

اگه زندگیتون رو دوس داره

آنکه می رو فقط می رود ولی انکه می ماند درد میکشد، غصه می خورد ، بغض می کند اشک می ریزد و تمام انها روحش را به اتش می کشد و در انتظار بازگشت کسی که هرگز باز نخواهد گشت ارام ارام خاکستر می شود .....

چرا همه مردان خیانت کار شدن ؟؟؟؟

آره واقعا

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چرا همه مردان خیانت کار شدن ؟؟؟؟

اگه دوست داشتی برای خونه دار شدنم صلوات بفرست الهی که خدا ازت راضی باشه. . مواظب گفتارت باش گاهی یک حرف تمام آنچه که انجام داده ای را بر باد خواهد داد فقط بانوان نظر بدن با تشکر

زیادی زندگیشو دوس داره 🫥چرا تعقیبش میکنی اینقدر درگیرش هستی باید قلبن دوستت داشته باشه ن با اجبار

اینو موافقم هیچ مرد یا زنی بزور آدم نمیشه و زندگیش استوار نمیکنه

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

زیادی زندگیشو دوس داره 🫥چرا تعقیبش میکنی اینقدر درگیرش هستی باید قلبن دوستت داشته باشه ن با اجبار

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫

از حربه ی قدیمی کال ریکوردر استفاده کن😁

نوشی تو بر سنگین دلان/زهری به کام خستگان❤️🩹 -مامان شمع هاشو کی فوت کنه؟🥀-من تو رو با یتیمی بزرگت کردم الان خودم یتیم شدم مادر🥀-باباییه؟🥀-امروز عروسیشه اسم عروسم ایران خانومه🥀#فرزند_ایران💚🤍❤️