2789
عنوان

با پسری ک هیچ جوره از دستش خلاص نمیشم چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 44 پست
نمیشه خطم از ۱۷ سالگی دارم

خب داشته باشی مکه وحل منزله که تا ابد باید همین خط دستت باشه .والله بنده از ۲۱سالگی گوشی خریدم و خط به نام خودم بوده تا حالا آنقدر خط عوض کردم که اصلا بعضی شماره هام یادم نمیاد .خوشم به خاطر آنتن دهی بود

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تو خطتو عوض کن همین واقعیت رو هم بهش بگو بگو بدردت نمیخورهاین غرور نداره؟!

ن خله

نمیتونم خطم تمام زندگیمه

باهاش کار میکنم همه چی من رو این خط بوده

درخواست دوستی نده لطفا، از سر بی نتی اینجام.....اگر میخوای توهین کنی ریپلی نکن چون در حدم نیستی

به پدر یا برادرت بگو پدرشو در بیارن

🇮🇷وطنم جان و تنم، وطنم ،وطنم،وطنم🇮🇷 همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

واا به یه آقا بگین تلفنتون رو جواب بده تهدیدش کنه ک دیگه مزاحم نشه

اینکارم کردم فایده نداشته

اصلا عجیبه

درخواست دوستی نده لطفا، از سر بی نتی اینجام.....اگر میخوای توهین کنی ریپلی نکن چون در حدم نیستی

پدر ندارمشکایتم بکنم براش مهم نیست باز میاد

برادرم نداری؟ شکایت کن چون میدونه نمیکنی براش مهم نیست

🇮🇷وطنم جان و تنم، وطنم ،وطنم،وطنم🇮🇷 همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

ن خلهنمیتونم خطم تمام زندگیمهباهاش کار میکنم همه چی من رو این خط بوده

اگر میتونی بار دیگه پیام داد یا تماس گرفت بده یه آقا جوابشو بده حقشو بزاره کف دستش بگو مزاحمته،برادری یا پدری

یا اگر خیلی جدی شد دست برنداشت برو شکایت کن ازش به دلیل مزاحمت

وقتی ازدواج نمیخاد چ فرقی میکنه حسم بهش خراب شده از بس دعوا کردیم این مدت

عزیزم قرار نیست همه رابطه ها به ازدواج ختم بشه هر رابطه ی عمری داره ببین ده سال دیگه خیلیه تو باید همون سال اول بهش میگفتی من ازدواجیم و قصدم از رابطه با تو ازدواجه ن بعد 10سال این آدم واسه ازدواج نیس کات کن تموم کن رابطه رو جوونیتو هدر نده براش

همه چی در وقت خودش زیباست.باران گل های پژمرده را زنده نمیکنه!🩶

عزیزم قرار نیست همه رابطه ها به ازدواج ختم بشه هر رابطه ی عمری داره ببین ده سال دیگه خیلیه تو باید ه ...

فک میکنی نگفتم

میلیارد بار بهش گفتم

میگم ک نمیره مثل یویو هی میره میاد