2789
عنوان

بخشی از روزمرگی☺️بهار🩷🌟🍀

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 70 پست
نصف شبی با چشمای نیمه باز دو تا تیکه از جوجه ها رو شکل کله پاچه گوسفند دیدم😌🐑😋

😅😅😅

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

پروفایلم گذاشتم🙂

عه جدییی، اتفاقا پروفتو دیدم با خودم گفتم چ دختر نازی و فک کردم نتی باشه

خیلی نازی و دلنشین🌸

☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عه جدییی، اتفاقا پروفتو دیدم با خودم گفتم چ دختر نازی و فک کردم نتی باشهخیلی نازی و دلنشین🌸

اره عزیزم خودمم فقط با فوتولب درستش کردم همینم🌟🩷

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

منم یادم رفته بخورمالان دیدم عکسشو هنوز هست بخرم؟دلم ترشی چاقاله بادوم خواست

فکر نکنم دیگه باشه تازه من هنوز دلمه برگ مو هم هنوز فرصت نکردم بخورم icon

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
فکر نکنم دیگه باشه تازه من هنوز دلمه برگ مو هم هنوز فرصت نکردم بخورم

نه بابا هستش من چندروز پیش گرفتم فقط الان سفت شده

برگ مو هم هستش دلمه یادم انداختی فردا برم بخرم درستش کنم🫠😍

آخ آخما هنوز برگامونوم نچیدیماصلا نفهمیدم زمان کی گذشتدارم میرسیم به آخر خرداد

اره واقعا اینقدر استرس داشتیم که همه چی یادمون رفته

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
نه بابا هستش من چندروز پیش گرفتم فقط الان سفت شدهبرگ مو هم هستش دلمه یادم انداختی فردا برم بخرم درست ...

وای فردا برم دنبالش icon می میرم برا دلمه

وای فردا برم دنبالش می میرم برا دلمه

برو عزیزدلمم☺️🩷🌟

از الان پس میگم نوش جونت😍🌸

برو عزیزدلمم☺️🩷🌟از الان پس میگم نوش جونت😍🌸

مرسی عزیزدلم ممنون از این حس خوبت icon icon icon icon

مرسی عزیزدلم ممنون از این حس خوبت

فدات قشنگمم🌸🌸🩷🩷🌟🌟🩵🩵

منم یادم رفته بخورمالان دیدم عکسشو هنوز هست بخرم؟دلم ترشی چاقاله بادوم خواست

چرا من چاغاله هارو گوجه سبز دیدم 😂😂😂

کاربری دومه 😐😐🤐مامان کیان جون و کمند جون چون😍😍 نمیشد اسم کاربری موعوض کنم گفتم فرق نذارم بین بچه هام 🤣🤣

نوش جااان🥰🤩من عاشق کباب هستم.بهارجون آخری چیه؟لته هست؟

محمود دولت آبادی در کتاب کلیدی میگه : در من چیزی کم بود و در زندگانی هم چیزی کج بود ؛ میان ما و زندگانی چیزی گنگ بود ؛ ما دیر آمدیم یا زود ، هر چه بود ، به موقع نیامدیم ؛ گذشت و بهتر که میگذرد....