2789
عنوان

بخشی از روزمرگی☺️بهار🩷🌟🍀

530 بازدید | 67 پست

سلام به عزیزای دلمم🌟

یه چندتا عکس گرفتم گفتم اینجا به اشتراک بذارم😍🌟

@niniyar تایید میکنی عزیزم🫂🌸🌟

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

دهنت سرویس گشنه شدیم نصف شبی

🤭😅🌟🌸🫂

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یا خدا یادم اومد من امسال بهار چاقاله بادوم نخوردم خدایا چرا مساله به این مهمی رو فراموش کردم آخه icon

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
الان من همشو دلم خواست باردارم چیکارکنم 😋😋🥺🥺

🫣🤕شرمنده🫂

من دوس دارم عکس شمارو ببینمهروقت گذاشتی تگم کن اگ دوس داشتی💖

پروفایلم گذاشتم🙂

من دوس دارم عکس شمارو ببینم

هروقت گذاشتی تگم کن اگ دوس داشتی💖

☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

یا خدا یادم اومد من امسال بهار چاقاله بادوم نخوردم خدایا چرا مساله به این مهمی رو فراموش کردم آخه

عزیزمم😁

دشمنت شرمنده جانم شوهرم نیس بفرستم بره بگیره بیاره خواهشا ازاین پست ها نزارین مازن های بارداریهوهوس ...

گلم من نذارم شما تلوزیون باز کنی همینه

صفحه گوگل هم باز کنی همینه

هرروز بیرون بخوای بری همینه

عزیزمم😁

یآدم انداختی بهار حالا تا صبح خواب ندارم

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
یآدم انداختی بهار حالا تا صبح خواب ندارم

فردا بخر البته الان یکم سفت شدن