2789
عنوان

مامانم فکر میکنه خواهرم زنده میشه تروخدا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 929 بازدید | 57 پست

عزیزم خدا صبر زیادی بده به مادرت

میدونی مادر اینجوری میخواد خودشو گول بزن که خواهرت میاد که خودش اروم شه از شدت فشار عصبی ناراحتی بیش از حدشه

بمیرم برا دلش خدا صبر بده به همتون

داغ سخته مخصوصا داغ جوان

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

۲ سال فوت کرده.۲۷ماشین زد بهش

مرگ با تصادف خیلی بد هست

عموم چند ماه پیش موتوری زد بهش جابه جا فوت کرد

تا مدتها باور نمیکردم مرده

بابام که از من بدتر بود

سرخاک

میگفت خیلی بد شد حسین نیامد صاحب عزا ناراحت میشه

گفتم بابا عمو حسین امروز خاک کردیم 🖤

انگار تازه یادش افتاد که برادرش حسین چی شده

ما زنده هستیم اما... زندگی نکردیم...ما فقط زنده ایم دلم میخواست روزی از خواب بشم و خبری از دلار و ترامپ و نتانیاهو روسیه و اکراین نباشه...سرتیتر خبرها گرانی گوشت و مرغ نباشه...اونایی که زندگی کردین...بهم بگین زندگی با خوشبختی چه حسی داره؟....

میگن دو ساله خواهرشون فوت کرده

برای برخی افراد این مراحل خیلی طول میکشه

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

رابطه مادر فرزندی رو هیچ بشری نمیتونه واکاوی کنه .فقط خدا و بس

مادر شما حالی داره که هیچ کس نمیتونه بفهمه .هیچ موجودی در جهان هستی غمخوار تر از مادر نیست .استادم همیشه میگه خداوند یک قطره از اقیانوس محبت خودشو در وجود مادر کاشته .واس همین هیچ موجودی عشقش به مادر نمیرسه .

رفتن دکتر :

گرفتن کلی قرص و دارو .دائم الخواب بودن مادر شما زندگی با قرصهایی که روز بروز بیشتر به نابودی نزدیکشان میکنه الان در این شرایط به درگاه خدا دعا کردن شایدمنطقی تر باشه و دوری و پرهیز از دعانویسی و ....

نجات در راستیست ...من فقط با خود گذشتم مقایسه میشم .من از خیلی چیزهایی که خیلی مردها واسشون جذابه عبور کردم.واس همین منو قضاوت نکن ...

خدا خودش که این دردو بهش داده خودشم صبرشو آرامششو بده بنده خدا یکم آروم بگیره خیلی سخته خیلی

ماهم فامیلمون پسرش خودکشی کرد یه ساله همینه وضعش اون توهم میزنه زل میزنه به یه نقطه میگه دیگه آخر همه بچه اشون میره توام رفتی دیگ میگی با کی میگه با پسرم حرف زدم

مادرت رو ببر گلزار شهدای شهرتون مخصوصاً شهدای اخیر خیلی حال و هوای عجیبی داره و میبینم چه جوان هوایی رفتن و .کلن حس همدردی میگیره و ممکنه با مادر شهیدی هم اشنا بشه

بعدش هم ببرید تفریح و اینور اونور حتی مدل خونه رو عوض کنید و مسافرت و دوست هاش رو بیارید پیشش و ازشون بخوایید کمک کنن