2789

@niniyar خواهشا تایید کنیننن

واقعا یکی از سخترین مراحل همین خرید فرشه بین این همه تنوعععع🤦🏻♀️تم خونه ام قراره سفید و کرم سبز بشه... این فرش قشنگه؟! 65 میلیون... اگ قشنگ نیست فردا عوضش کنم هرچند ک اشنامونه و باید ازش خرید کنم بخاطر شرایط اقتصادیمون.. تنوع انچنان هم نداره. میشه به فرش فروشیا ی عکس فرش نشون بدیم و سفارش بدیم؟!!

کاربری دست دو نفره. من و رفیق شفیقم ک ترکیده کاربری اش.. به من متوسل شده اس👻🩷😂

1200 شونه گل برجسته است؟

به سلیقه خودتون هست و سبک خونه

نمیشه بوی قشنگه یا زشت

صرفا برای موافقت لایکم نکنید چون اعلان های زیاد آزاردهنده است. ممنونم. فقط لایک کنید که میخواید دوباره تاپیک رو نگاه کنم یا خودم خواستم👥 طرفدار حق و عقلانیت💙

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

قشنگه

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

قشنگه مبارکه

شاید اگر سعدی مردم این زمانه را میدید،اینگونه می سرود. بنی آدم ابزار یکدیگرند ،گهی پیچ ومهره،گهی واشرند،   یکی دیگران راکند نردبان،  یکی میکشد بار نامردمان،   یکی اره تا نان مردم برد،   یکی تیغ تاخون مردم خورد،   یکی چون قلم خون دل میخورد،   یکی خنجر است وشکم می درد،   چوعضوی به درد آورد روزگار،   دگر عضوها درپی کسب و کار،  خلاصه پر از نفرت وکین و آز،  یکی همچو کرکس یکی چون گراز،   تو کز محنت دیگران بی غمی،  دراین عصر نامت نهند آدمی
1200 شونه گل برجسته است؟ به سلیقه خودتون هست و سبک خونهنمیشه بوی قشنگه یا زشت

اره عزیزم 1200شونه هست.. سلیقه خودم والاع از تنوع موندممم🤦🏻♀️بعد من گفتم گل مرکزی نداشته باشه. ولی فروشنده گفت فرشی ک سبک داشته باشه گل مرکزی داره اتفاقا شایدم گرون تر باشن از وینتج و اینا.. حس قدیمی بودن رو از سرت بنداز بیرون.. مگ میشه فرش اصیل ایرانی گل مرکزی یا همون ترنج مرکزی نداشته باشع یا اگر داشته باشه بگیم سبک قدیمه

از من به تو نصیحت خودت هرچی دلت میکشه و دوس داری بخر چون هرکس یه سلیقه ای دارهوقتی هم چیزی خریدی دیگ ...

نمیدونم والاع.. دوس دارم وقتی کسی میاد خونم اونم پسندش باشه فرشام🥺

اره عزیزم 1200شونه هست.. سلیقه خودم والاع از تنوع موندممم🤦🏻♀️بعد من گفتم گل مرکزی نداشته باشه. ولی ...

این فرش به نظر من وینتیج هست یعنی گفت نیست؟

چون کهنه کاری داره

من هم بدون گل مرکزی دوست دارم بیشتر

صرفا برای موافقت لایکم نکنید چون اعلان های زیاد آزاردهنده است. ممنونم. فقط لایک کنید که میخواید دوباره تاپیک رو نگاه کنم یا خودم خواستم👥 طرفدار حق و عقلانیت💙

نمیدونم والاع.. دوس دارم وقتی کسی میاد خونم اونم پسندش باشه فرشام🥺

فرش های پررنگ و جون دار معمولا پسند میشن یا گاهی هم بقیه بدشون میاد

فرش کمرنگ و کرمی معمولا خنثی هست