2789
عنوان

پارسال این موقع درگیرنهایی بودم

84 بازدید | 23 پست

یادش بخیر ...گاهی دلم براش تنگ میشه جالب اینه پارسالم قراربود تاثیریازدهم قطعی شه من ابان تا اسفندیازدهم خوندم بعد مثبت شد😂واقعا کسی نبود بگه

مثلت ام بشه میتونم شررکت کنم فکرمیکردمچون سابقه یازدهم ندارم نمیشه😑😑💔

#فرمانده راهت ادامه داردخون توروشن کننده راه است. #خامنه ای یک تفکراست ویک تفکرهرگزنمی میرد...🇮🇷

من ک پارسال درگیر بودم امسالم درگیرم خاک بر سرم

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔اگه درخواست دوستی بهم میدی از همون تاپیکی که پیدام کردی علتشم همونجا بگو

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم شما ترم چند پرستاری انصراف زدی

قبل امتحانات ترم اول..دی ماه

#فرمانده راهت ادامه داردخون توروشن کننده راه است. #خامنه ای یک تفکراست ویک تفکرهرگزنمی میرد...🇮🇷

منمممم

تازه امسالم هیچ گهی نخوردم

تاپیک اخرمو ببین ی چالش گزارشکار برا خودم گذاشتم هر شب ساعت 10 و نیم گزارشکار میدم تو هم اگه خاستی میتونی بیای تاپیکم گزارشکار خودتو بدی

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔اگه درخواست دوستی بهم میدی از همون تاپیکی که پیدام کردی علتشم همونجا بگو

قبل امتحانات ترم اول..دی ماه

اها فک کردم رفتی تو بخش و سختگی کارو دیدی...دوس دارم بدونم واقعا پرستاری اونقدری که میگن سخته؟؟آخه من از یه ماما پرسیدم گفت کار اونا راحت تره از ما فلان بهمان

یکی دوبارم همراه بیمار شدم رفتم بیمارستان همش تو دفتر پرستاری نشسته بودن چایی میخوردن و اینا کار سرپایی خاصی نداشتن نمیدونم شایدم اون بخشایی که من رفتم کارشون سبک بوده

شایدم صرفا به خاطر شیفت شب میگن کارش سخته به هر حال شب بیداری سختی های خودشو داره

هزینه چند شد؟؟بعد انصراف کنکور تونستید شرکت کنید یا محروم بودید

من ازاد بودم سال 401 فک کنم 5تومن شد اون موقع چون ترم اول انصراف دادم الان بیشتره

اها فک کردم رفتی تو بخش و سختگی کارو دیدی...دوس دارم بدونم واقعا پرستاری اونقدری که میگن سخته؟؟آخه م ...

بنظر من سخته

دیروز رفتم درمانگاه بنده خدا پرستار یک تنه کارا به دوش میکشید دکتر میومد فقط میگفت فلان دارو تزریق بشه

این هم سرم میزد هم مدام پیگیر بود خدا خیرش بده خیلی خوب بود

اها فک کردم رفتی تو بخش و سختگی کارو دیدی...دوس دارم بدونم واقعا پرستاری اونقدری که میگن سخته؟؟آخه م ...

حقیقتا دوسش نداشتم از اولم

من ازاد بودم سال 401 فک کنم 5تومن شد اون موقع چون ترم اول انصراف دادم الان بیشتره

هزینه انصراف دولتی بیشتر یا ازاد؟؟

من امسال اگه قبول بشم میخوام بدونم میشه انصراف داد

بعد ازاد ترمی چنده هزینش برا شما بود؟؟

شما تجربه دارید بنظرتون من چکار کنم

علاقم پزشکیه ولی با توجه به زمان نمیشه امسال بخونم پایم قوی کنم برم رشته برا اساس سوابق با ازاد پرستاری تا باونم کنکور بدم ؟

نظر شما چیه راحل برام چیه

میخوام همراه دانشگاه بخونم که از محیط خونه دور بشم بنظرم بهتره

خونمون به شدت سر صدا

هزینه انصراف دولتی بیشتر یا ازاد؟؟من امسال اگه قبول بشم میخوام بدونم میشه انصراف دادبعد ازاد ترمی چن ...

شهریه ها الان خیلی بیشتره نسبت به اون موقع انصراف دولتی هزینش کمتره ولی محرومیت داره