2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم میشه بگی چرا طبیعی نیست؟؟؟منم نگران شدم🤕🤕

از روز 4م به بعد لخته داشته باشید خونریزیتون شدید و غیر طبیعیه و باید بررسی بشید روز 1 و 2 کاملا نرماله روز سومم گاهی میشه طبیعی در نظر گرفت

وای من همه ی اینا رو میخورم ،به خصوص قند و شیرینی 😑😑😑

اشکال نداره کم بخور زیاد نخور مخصوصا قند مصنوعی

من چندین ساله دارم درمان میکنم خیلی سخته اگه بهش مبتلا بشی خدای نکرده ، نزار رحمت سرد بشه

خوبی نمیکنیم حداقل حرف بی ربط نزنیم از صدتا خوبی بهتره

جدی میگم دکتر به من گفت زیاد مسکن نخور

آره مسکن مانع انعقاد خون میشه از این نظر درسته. ولی مثلا مفنامیک اسید خونریزی رو کم مییکنه. و آدم باید سود به زیان رو بسنجه ببینه کدوم بیشتره. سود درد نکشیدن بیشتره و نباید تو پریود درد کشید

چون نباید باشه نشانه ی سردی بدن و سردی رحم هستوی پریودی باید دمنوش گرمی خورد و از خوردن قندمصنوعی و ...

پونه کوهی خوبه واسه گرمی رحم؟

نه مرگ آنقدر ترسناک است، و نه زندگی آنقدر شیرین، که انسان برای این دو شرفش را بدهد...❤️🩹 جایی دورتر از خودم ایستاده ام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بیرحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤

والا میگن زنجبیل من نخوردم هنوز

اخه بدبختی من طبعم گرمه گرمی بخورم آفت میزنم🥲

نه مرگ آنقدر ترسناک است، و نه زندگی آنقدر شیرین، که انسان برای این دو شرفش را بدهد...❤️🩹 جایی دورتر از خودم ایستاده ام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بیرحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤