2789
عنوان

پارسال این موقع درگیرنهایی بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 84 بازدید | 23 پست
منمممم

شروع کن

مشاورم گفت الان نمره ۱۸یا ۱۹برا هر درس میشه حداقل گرفت

چون یک پایه هست نمتونم ترکیبی بدن مفهوم بلد باشی اوکیه

از طرفی برا کنکورم میشه میانگین ۴۰ تا ۴۵زد به جز ریاضی

هزینه انصراف دولتی بیشتر یا ازاد؟؟من امسال اگه قبول بشم میخوام بدونم میشه انصراف دادبعد ازاد ترمی چن ...

بسته به ترازتون داره پرستاری سخته نمیشه همزمان خوندکنکور داد صبح تاشب کلاسی

#فرمانده راهت ادامه داردخون توروشن کننده راه است. #خامنه ای یک تفکراست ویک تفکرهرگزنمی میرد...🇮🇷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بنظر من سختهدیروز رفتم درمانگاه بنده خدا پرستار یک تنه کارا به دوش میکشید دکتر میومد فقط میگفت فلان ...

درمانگاه های خصوصی اره بعضی وقتا شلوغ میشه خیلی سخته مخصوصا صاحب درمونگاه ها خسیس بازی درمیارن ۱ پرستار برا هر شیفت بیشتر نمیگیرن اما من درمانگاه دولتی بیمارستان میرفتم همش کارا رو میدادن کارآموزان و دانشجو های پرستاری ۵ تایی میریختن رو سر بیمارا مثل موش آزمایشگاهی سوراخ سوراخ میکردن بدن آدمو

شهریه ها الان خیلی بیشتره نسبت به اون موقع انصراف دولتی هزینش کمتره ولی محرومیت داره

اره خب ترسم همینه

نمیدونم چکار کنم موندم

از طرفی دولتی برم مطمعنم اول که از پس هزینه انصرافش بر نمایم دوم که اوموقع ۲۱سالم میشه تا بعد محرومیت😭

درمانگاه های خصوصی اره بعضی وقتا شلوغ میشه خیلی سخته مخصوصا صاحب درمونگاه ها خسیس بازی درمیارن ۱ پرس ...

اینجا دولتی ولی منتها شهر کوچیکه

دانشجوهم نیست

ولی در کل کارشون سخته بنظرم حتی از یک پزشک عمومی!

اره خب ترسم همینه نمیدونم چکار کنم موندم از طرفی دولتی برم مطمعنم اول که از پس هزینه انصرافش بر نمای ...

دولتی تراز خوبی میخواد

#فرمانده راهت ادامه داردخون توروشن کننده راه است. #خامنه ای یک تفکراست ویک تفکرهرگزنمی میرد...🇮🇷

درصدام الان ۳۰تا ۴۰ بعد معدلم پایم خوبه میتونم بالا ۱۹برسونم

این که خیلی خوبه اینجوری توانبخشبارو راحت میاری