2789
عنوان

چه جوری اینقدر پر کار هستید

33 بازدید | 6 پست

چه جوری روزی ده دوازده ساعت کار بیرون میکنید

همه ی کارای خونه رو هم تنهایی انجام میدید ، همزمان ادامه تحصیلم میدید و برای والدین و فرزند و همسرتون وقت میذارید

قبلا این مدلی بودم از پا در اومدم

منم تو اطرافیانم همه ی زنا اینجوری هستن

خودمم یه مدت اینجوری زندگی کردم ولی اصلا نمیتونستم تحمل کنم و نمیتونستم به همه چی درست برسم واسه همه چی نصفه بودم .

بعد ولی این جالبه که اگرم نخوای کار کنی واسه ادم سخنرانی میکنن و روضه میخونن که انگار هر کی اندازه ی خودشون کار نمیکنه و به خودش فشار نمیاره بی عرضه و تنبله و ادعای اینو دارن که خودشون تو همه چیز کاملن و بازجوییت میکنن که تو چرا مثل خودشون نیستی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم تو اطرافیانم همه ی زنا اینجوری هستن خودمم یه مدت اینجوری زندگی کردم ولی اصلا نمیتونستم تحمل کنم ...

من به همه کارام میرسیدم ولی واقعا خسته شدم بریدم دلایل زیادی داشت که از کارم استعفا دادم الان دو ساله حالم بهتره شادترم حتی سرحال ترم

دلم برای تو تنگ میشود گاهی و عشق آبی کمرنگ میشود گاهی...

خیلی سخته ۱۲ ساعت کاربیرون.من کار بیرون انجام نمیدم.

محمود دولت آبادی در کتاب کلیدی میگه : در من چیزی کم بود و در زندگانی هم چیزی کج بود ؛ میان ما و زندگانی چیزی گنگ بود ؛ ما دیر آمدیم یا زود ، هر چه بود ، به موقع نیامدیم ؛ گذشت و بهتر که میگذرد....