ببخشید من فردا ساعت ۸ و ربع صبح امتحان ادبیات نهم دارم😭🥲و من واقعا امسال حال روحی خیلی بدی داشتم و الان مشکوک به اختلال های روحی مختلف هستم که باید پیگیری اش کنم، کسی هست ادبیات نهم کمکم کنه و ادبیات نهم رو بلد باشه؟😭😭😭 فردا ساعت ۸ و ربع صبح امتحانمه😭🥲 هرکی کمکم کنه ۱۰۰ تا صلوات و ۲ صفحه مفاتیح براش می خونم چون واقعا من نیاز به کمک دارم😭🥲🙏
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
این که بهم جوابارو بگن چون همش رو هم تلنبار شده و من خیلی دلم می خواست امسال درست و حسابی درس بخونم ولی جدیدا متوجه شدم که یه اختلال روحی دارم که مانع درس خوندن و رسیدن به امور شخصی ام شد🥲😭
چت جی پی تی اصلی که باید با فیلترر شکن بری از همه بهتر
فایل pdf ادبیات رو دانلود کن و دنبال معنی لغات توش بگرد یا با استفاده از تایپ صوتی توی گوگل سریع جستجو کن
یکی از سخت ترین کارهای دنیا چال کردن آرزو هاست نه آرزو های ماورایی بلکه آرزو هایی که واسه جامعه اصلا آرزو حساب نمیشه و اصلا دغدغه ای مثل اون ندارن که اسمش بشه آرزو