2789
عنوان

دخترای خوب

| مشاهده متن کامل بحث + 59 بازدید | 129 پست
اگه جنم داشته باشه پول دار میشد اون یک دوما میدونی کمالات یعنی چی یعنی پول و زیبایی معلومه اخلاق هم ...

خودت پول داری؟؟؟؟

نگو که خونه پدرت پراید هم سوار نمیشدی الان سانتافه میخوای از شوهر

قاتلی به دنبال من است که گاه به گاه درآینه ها میبینمش

ببخشید تو عقل داری زشت و بیپول باشی اون دختر چرا بیاد با تو چقدر پرو

وای این حرفا چیه خدایی خودت سطح مالیت چقدره؟

کارت چیه

سطح مالی پدرت

قاتلی به دنبال من است که گاه به گاه درآینه ها میبینمش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

فقط ۱۸ سالمه هم درس میخونم هم کار میکنم سال بعد هم کنکور میدم بهترین رشته میارم افتخار میکنم فکر و ذ ...

دختر خوب واقعا زندگی یه خط مستقیم نیست خیلیا اینجوری فکر میکردن بزرگتر شی میفهمی!🙂

ب قول مرتضی پاشایی هرچی راه میری تو شبها باز ته جاده. سیاهه...

خودت پول داری؟؟؟؟نگو که خونه پدرت پراید هم سوار نمیشدی الان سانتافه میخوای از شوهر

مرسی ازتون...❤

همون،من عکسام بدون فی.لت.ر و ارایش میفرستم که طرف بپسنده بعد میمونم با اون پسند چرا ایرادبماند من هی ...

خب همه اینطوری نیستن متاسفانه از بس این افراد زیاد شدن دیگه افراد خوب کم به آدم میحورن و واقعا کم پیدا میشن هم دختر و هم پسر... شما هم کارتون خوبه که چهارچوب دارین ب موقعش خدا کمکتون میکنه

چرا نباید به زندگی بی دغدغه رو بخوایم؟؟ همین مردا وقتی پول ندارن اینقدر مظلومن و دنبال یه دختر بسازن ...

آفرین یکی حرف دل منو زد

میدونی چند تا مرد بودن که وقتی وضعیت مالیش خوب شده به زنی که سال ها به پاش نشسته و با فقیریش کنار اومده پشت پا زدن؟

....

اره اما واقعا باید فرد دوستم داشته باشه و بهم وفادار باشه همین

آره قطعا اونیکه دوستت داره از خودش میگذره تا ب شما سخت نگذره🙂🙂

🙂خوشبخت باشین

ممنونم

انشاءالله شما هم اون مدل دختری که مدنظرتونه پیدا کنید و خوشبخت بشید

هیچوقت تو زندگی و سختی هاش، هیچکس و هیچ چیز رو از خدا بالاتر ندونید و از خودش کمک بخواین نه از غیرخدا. قدرت مطلق خداست.

خب همه اینطوری نیستن متاسفانه از بس این افراد زیاد شدن دیگه افراد خوب کم به آدم میحورن و واقعا کم پی ...

اونو که میدونم همه اینطور نیستن مشکل اینه که خدا همون چند درصد خوبارو جلو نمیذاره

به قول خودتون اینقدر ادم بدرد نخور زیاده که خوبا به چشم نیان

شما و بقیه پسرا هم اینقدر بهتون دخترای پول و اهن پرست خورده که ما قانعا به چشم نمیایم

من نامزدم قیافه و قدش خیلی خوبه ولی اینجوری نبوده بگم عاشق قیافه و قدش شدم چون معیارم نبودهدقیقا اون ...

پدرتون واقعا با تجربه بودن...

اونو که میدونم همه اینطور نیستن مشکل اینه که خدا همون چند درصد خوبارو جلو نمیذارهبه قول خودتون اینقد ...

والا بخدا من یکی ک هیچوقت از نزدیک با دختری نبودم و کلا از دخترای پول پرست خوشم نمیاد نه اینکه بگم هیچی نخواد منظورم اوناییه ک توقعاتشون خیلی بالاست غر میزنن و درک نمیکنن شرایط آدم رو!

آفرین یکی حرف دل منو زدمیدونی چند تا مرد بودن که وقتی وضعیت مالیش خوب شده به زنی که سال ها به پاش نش ...

اونا مرد نبودن!