2789
عنوان

عزیزانی که قضاوت نمی کنید لطفا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 39 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کتاب فارسی،خیلی نگرانم قشنگم خیلی،خدا خودش این روزا رو برام بگذرونه😭😭😭😭🥲🥲🥲

میتونم کمکت کنم عزیزم ولی قول ۲۰ شدن رو نمیتونم بدم بخاطر خاهربرادرم دست ب سرچم موقعه امتحان خوب شده از گوگل برات درمیارم؟؟

اگه نکات رو نوشته باشی واقعا کاری نداره کتابو باز میکنی نگاه میکنی مگه غیر از ۴ تا کلمه و معنی و آرا ...

آره بابا دبیر ما کلا سوالاش رو از مناطق محروم شهرستانای سنگال میاره متاسفانه 😭🥲

آخه همه رو اشتباه می گه😭🥲

سوال رو که برای هوش مصنوعی مینویسی حتما بنویس مربوط به کتاب درسی فارسی نهم هست. اینجوری براساس همون بهت جواب میده

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
سوال رو که برای هوش مصنوعی مینویسی حتما بنویس مربوط به کتاب درسی فارسی نهم هست. اینجوری براساس همون ...

نه بابا،مثلا یهو داری بهش می گی فلان اتحاد رو برام حل کن می گه بسیار خب برویم انتگرال هایی که فرستادی را حل کنیم😐🥲😭😂

کتاب فارسی،خیلی نگرانم قشنگم خیلی،خدا خودش این روزا رو برام بگذرونه😭😭😭😭🥲🥲🥲

الان زدم گوگل یسری هاش اوکیه ببین من فردا یکاری دارم قول نمیدم الکی بگم هستم و بعد نیام شرمنده ات بشم اما فردا ساعت امتحانت سؤالهات رو بزار تو همین تاپیک اگر بودم حتما هر چقدر که بلد بودم کمکت میکنم بقیه هم چند نفری گفتن که میتونن کمکت کنن فردا همین جا بفرستش هرکسی هم چندتا رو بگه بهت تموم میشه میره

بله عزیزم،بلدم،خودم نهمم،فارسی بیسته،فقط تروخدا دعام کن که ۸ روز دیگ آزمون تیزهوشان درام

انشالله عزیزدل ،حتما دعا می کنم برات🌹🥰می شه آیدی بله یا ایتات رو بهم بدی؟اینجا سخته برام عکس آپلود کنم امتحانم هم فردا ساعت ۸ و ربع صبحه😭😭😭

الان زدم گوگل یسری هاش اوکیه ببین من فردا یکاری دارم قول نمیدم الکی بگم هستم و بعد نیام شرمنده ات بش ...

حتما قشنگم،چه باشی چه نباشی مهم اینه که هدف ات کمک کردن به من بوده و همین خودش ارزشمنده،ممنون ازت🥰

انشالله عزیزدل ،حتما دعا می کنم برات🌹🥰می شه آیدی بله یا ایتات رو بهم بدی؟اینجا سخته برام عکس آپلود ...

بله و ایتا ندارم،فقط شادم هست،شاد داری؟یا میخوای سوالتون بپرس