2789
عنوان

عشق واقعی وجود داره ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 114 بازدید | 40 پست
قطعا خوشبخت واقعی هم هست ولی خیلیاش فیکه یکی از دوستام بود پسره همه چی تموم همه کار براش میکرد تهش ف ...

منم چند سال پیش تجربشو داشتم سر ی موضوع مسخرههههههههههه منو ول کرد رفت

یا یبار ینفر فقط چون دید من احساساتیم ولم کرد رفت

سلام رفیق

منم چند سال پیش تجربشو داشتم سر ی موضوع مسخرههههههههههه منو ول کرد رفتیا یبار ینفر فقط چون دید من اح ...

مردا اکثرا همینن قبل ازدواج هر غلطی فکر کنی میکنن بعدم سنتی به ننشون میگن برام زن آفتاب مهتاب ندیده بگیر تهشم به همون زنه خیانت میکنن

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تو اینستا همه ینفرو دارن براشون همچی میخره بهشون عشق میده پولداره خوشگله بادی بیلدینگهاونوقت من تو ع ...

مجازی رو باور نکن،، من برای اینکه شوهرم باهام عکسشو بزاره کلی بحث میکنم ولی تهش وقتی گذاشت همه میگن عهه چقد زنشو دوس داره براش فلان خریده با خنده و خوشحالی عکس گرفتن و عکس رو پست کرده مرده

. در میان نبرد زندگی تو نقطه ی امن منی🤍 .

مردا اکثرا همینن قبل ازدواج هر غلطی فکر کنی میکنن بعدم سنتی به ننشون میگن برام زن آفتاب مهتاب ندیده ...

ته اش هم همون دختر که فکر میکنند آفتاب مهتاب ندیده است یکی لنگه ی خودشونه ولی زرنگ بوده و حفظ ظاهر کرده و لو نرفته

دیدم که میگم

درخواست دوستی هیچ نری پذیرفته نمیشه. کسیکه تو سایت بانوان عضو میشه و به خانمها درخواست دوستی میده پشم شوهر ما هم نیست

به قول رفیقم اونا هم در ازاش خدماتی میدن

.الان تا دیدیم دخترایی که خدمات میدن ،خدمات مفتی ارائه میکنن مرده حتی دونگ کافه ازشون میخواد

دخترای تیغ زن مهارت دارن وگرنه خرج یه رابطه جنسی در حد آیفون و طلا نیست

درخواست دوستی هیچ نری پذیرفته نمیشه. کسیکه تو سایت بانوان عضو میشه و به خانمها درخواست دوستی میده پشم شوهر ما هم نیست

ته اش هم همون دختر که فکر میکنند آفتاب مهتاب ندیده است یکی لنگه ی خودشونه ولی زرنگ بوده و حفظ ظاهر ک ...

بعضی وقتا هم واقعا نیست

مثلا تو همین سایت یکی بود میگفت من بعد دبیرستان بدون هیچ دوس پسری شوهر کردم در حالی که شوهرم با نصف دخترای شهر خاطره داشته

ولی اره تهش میرن دوست دخترای یکی دیگه رو هم میگیرن 😂😂