2789
عنوان

عشق واقعی وجود داره ایا

114 بازدید | 40 پست

بنظرتون هست؟؟؟حس میکنم پسرا واقعا افتضاح شدن خیلی احساساتشون دست خورده شده

و حس میکنم هیچوقت قرار نیست عشق واقعی رو تجربه کنم🎀💅

سلام رفیق

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

باید از پسرا فرار کردمن اصلااا حاضر نیستم با پسرا بچرخم به بهونه اشنایی پسرا بخوانت میگیرنت این حرفا ...

دقیقاااااا

رشد کردن دردناکه،تغییر کردن دردناکه، ولی هیچ چیز دردناکتر از گیر کردن در جایی که به آن تعلق نداری، نیست...

اره هست ولی به مرور زمان بعد ۵ سال اینا کمرنگ میشه

تو اینستا همه ینفرو دارن براشون همچی میخره بهشون عشق میده پولداره خوشگله بادی بیلدینگه

اونوقت من تو عمرم با پشه نر هم دیت نرفتم

سلام رفیق

عشق وجود داره بله

عشق واقعی یعنی بدون هیچ مشکلی فقط شاد بودن خندیدن اما این یه رویا تصور

اما واقعیت دیدن نقص های هم انتخاب کردن هم باتمام نقص ها

عکس پروفایل خودمم به نام اهورا مزدا🖤من از نسل کوروشم دختر اریایی ایران زمینم زادگاهم هگمتانس من اریایی هستم عرب نمیپرسم✌️

عشق وجود داره بلهعشق واقعی یعنی بدون هیچ مشکلی فقط شاد بودن خندیدن اما این یه رویا تصوراما واقعیت دی ...

پس فکر کنم نقصای من خیلی زیاده چون کسی با دیدنشون تصمیم نگرفته کنارم باشه🥲

سلام رفیق

پس فکر کنم نقصای من خیلی زیاده چون کسی با دیدنشون تصمیم نگرفته کنارم باشه🥲

کسی ک نتونع باتمام نقصهای تو باشه اون عشق نیس

عکس پروفایل خودمم به نام اهورا مزدا🖤من از نسل کوروشم دختر اریایی ایران زمینم زادگاهم هگمتانس من اریایی هستم عرب نمیپرسم✌️

بله وجود داره

ولی در شرایط حال حاضر گمه میان سردرگمی های دنیا

اكثر انسانها حتی جسارت دور ريختن لباسهايی كه مدتهاست بدون استفاده دركمدهايشان آويخته شده راندارندبعدازآنها توقع داريم باورهای غلطی راکه قرن هاست درذهنشان زنجيرشده است به راحتی كنار بگذارند و دور بريزند جهل نرمترين بالشی است كه بشرميتواندسر خود را بگذارد و آرام بخوابد گاندی 📌

بلی

من اول وطن پرستم دوم وطن پرستم و سوم هم ملی گرام برای من فقط یک چیز اهمیت داره ایران و بس 🦁☀️(من تا ابد ترو فراموش نمیکنم عزیز من رنج هات رو بیخوابی هات رو تلاش هات رو شوری که داشتی رو امیدت رو من هرگز یادم نمیره که امید تو چشمات موج میزد چشمایی که حتی موقع مردنت بسته نمیشدن من هرگز یادم نمیره ساعتها دنبال تو بودیم من هرگز یادم نمیره همیشه میگفتی بچه هامون قرار همبازی بشن من هرگز فراموشت نمیکنم عزیز من 💔) من معمولا درخواست دوستی رو قبول نمیکنم اگه کاری داشتید و درخواست دادید قبلش بهم بگید چه کاری که درخواست رو قبول کنم