2789

واقعا حسادت نفرت انگیز ترین حس دنیاست دلم نمیخواد این حس رو داشته باشم

اما اینجوریم که

وقتی میبینم همسر دوستم براش غذا درست میکنه میگم چقدر خوب که دوسش داره کارای رمانتیک میکنه کاش پارتنر منم بیشتر اهمیت میداد این کارا رو یاد میگرفت

یا اگه بلاگر یا تو اطرافیانم یکی از نظرم شیک باشه عکسشو دقت میکنم ازش ایده میگیرم

یا یه دوستی دارم خیلییی بهم ضربه زد پیج اونو بعضی وقتا همینطوری نگاه میکنم و اصلا دلم نمیخواد به موفقیت برسه اما ادمایی که دوسشون دارم خوشحال میشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حسود نیستی حسرتشو داری

راستی اسم کاربریت 🥹پروفم عکس وروجکو بزار

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

نه حسود نیستی حسادت یعنی نخوای دیگران موفق بشن اما تو از دوستات ایده میگیری و موفقیتشونو دوست داری فقط یه نفر هست که خوشحال نمیشی از موفقیتش که اون هم ضربه زده بهت و طبیعیه

خب اشکال نداره عزیزم تو هم تو زندگی مثل بقیه دوست داری یه چیزایی داشته باشی اما یادت باشه تو هم یه چیزایی داری که بقیه ندارن اگه چیزیو نداری بدست بیار مثلا بگو چی باعث میشه که پارتنرم با من اینطوری غذا درست نکنه ؟ یاد بگیر تلاش کن