2789

چطوری در چشم شوهر دست نیافتنی باشیم، انرژی زنانه سعی میکنم داشته باشم ولی رفتار شوهرم و بی توجهی هاش نمیزاره، یعنی دیگه ذوقی نمیمونه برام که ادا اطوار نشون بدم.

الهی گاهی نگاهی...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من به تاپیک زدم در مورد انرژی زنانه

ولی شما که زنو شوهرین ببین چی میپوشه لباساتو باهاش ست کن و لباسهای باز بپوش سعی کن نگاشو سمت خودت بکشونی هم عطر بزن هم مسواک بزن

هم آرایش کن

هم اینکه خودت زیاد بغلش کن

وقتی یسریارو جواب نمیدم میخوام بگم جواب ابلهان خاموشیست

به نظرم دست نیافتنی بودن با سرد شدن یا ادا درآوردن فرق داره اتفاقا زنی که انرژی زنانه بالایی داره، زندگیش رو کامل روی توجه همسرش بنا نمیکنه. علایق، هدفها، دوستها و دنیای خودش رو حفظ میکنه و همه حال خوبش وابسته به رفتار یک نفر نیست

وقتی مدام دنبال تأیید و توجه باشیم، ناخودآگاه جذابیت کمتر میشه ولی وقتی برای خودمون ارزش قائل باشیم، حد و مرز داشته باشیم و زندگیمون فقط حول محور همسر نچرخه اون حس دست نیافتنی بودن به وجود میاد

البته بی توجهی مداوم هم موضوع جداگانه ایه انرژی زنانه قرار نیست باعث بشه نیازهای عاطفیمون رو نادیده بگیریم یا همیشه صبر کنیم. یه رابطه سالم باید از دو طرف تغذیه بشه این حرفامم به عنوان کسی بود که سطح انرژی زنانه بالایی دارم و سالهاست تحقیق و مطالعه داشتم دربارش

architect,فاقد سلامت روان، ادایی💅🏼🦢✝️ مشاوره و حرفام در زمینه رابطه صرفا تجربه خودمه