2789
عنوان

چالشششش لاغریییی یه ماهه😍

145 بازدید | 28 پست

دخترای ناناس بلا کیا میخوان یکم لاغر کنن اگه شماهم مث من خسته شدین از تپلی بیاین باهم اراده کنیم رژیم بگیریم و لاغر کنیم این رژیم یه سری قوانین داره ک بهتون میگم پایه باشین خب کسی هس باهم شروع کنیم؟🥰

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خب بچه ها شرط این رژیم اینکه چیزی و حذف نمیکنیم بجز قند مصنوعی میتونین بجاش از خرما یا کشمش استفاده ...

من نزدیک ده ساله قند نمیخورم شکر نمیخورم فقط بعضی موقع شکلات میخوردم که اونم قطع کردم وزنم الان ۶۹ میخوام بشم ۵۵کیلو قدم ۱۶۳

در کنارش نیم ساعت ورزش اگه باشگاه میرین ک هیچی اگه ن نیم ساعت پیاده روی یا مدیتیشن هم قبوله یا چن تا حرکت چربی سوزی ک میتونین فیلم این حرکات و دانلود کنین و انجام بدین البته یع ساعتم میشه بستگی به خودتون داره ولی اولش از نیم ساعت شروع کنیم خوبع

من نزدیک ده ساله قند نمیخورم شکر نمیخورم فقط بعضی موقع شکلات میخوردم که اونم قطع کردم وزنم الان ۶۹ ...

وای چقد خوبببب

منم میخام حذف کنم اصن خوب نیس البته منظورم فقط قندو شکر نیس کلا کیک و بیسکویت و اینا هر چیزی ک توش قند مصنوعی باشه

منم ۶۳ کیلوعم میخام بشم ۵۵:)