2789
عنوان

انتخاب رشته

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 111 پست
کسی تو رو هم مجبور نکرده سه ساعت فشار بخوری که رشته مزخرفت که خودت اعتراف کردی باگ داره خوبه هنر بده ...

قشنگ معلومه کی فشار خورده

کجاش باگ داره احمق پر قشنگیه دید و نسبت به جامعه تغییر میکنه مثلا تو همین روانشناسی میگن آدما فشار بخورن بهشون بگن چیزی سخت نیست چون میخوان عقده هاشونو خالی کنن میان تو موضوعی که بهشون مربوط نیست حرف میزنن

شل مغز ایندفعه یاد بگیر تو تاپیکی که مربوط به تو نیست دنبال بحث نباش چون کسایی هستن که باهات بحث کنن ...

شل مغز که تویی کل تاریخ به اون عظمتو واسه یه نمره میخونی میخواستی بحث نکنی و قبول کنی درست میگم گیاه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

قشنگ معلومه کی فشار خورده کجاش باگ داره احمق پر قشنگیه دید و نسبت به جامعه تغییر میکنه مثلا تو همین ...

اره تو....و هنوزم داری میخوری چون ته جامعه شناسی رو در اوردی با این مثال پرفکتت...دیدت هم نسبت به اجتماع اینه که هاپ هاپ کنی به رشته های دیگه خودتو جر بدی که چرت و پرتای شما سخت تره

بحث میکنم دهن هر کسیم به رشتم توهین کنه سرویس میکنم احمق کودن تو چون نهایی نداشتی با چیزی به نام نها ...

احمق کودن اونیه که کل دنیایی که میتونه ببینه مدرسس و چهار تا نمره رو واسه خودش مقدس کرده بعد تو دهن منو سرویس کنی ؟ تهش پامو ماچ کنی توله

اره تو....و هنوزم داری میخوری چون ته جامعه شناسی رو در اوردی با این مثال پرفکتت...دیدت هم نسبت به اج ...

زر نزن بدبخت هنرستانی تو اول عین سگ هار پاچه اون بدبخت و گرفتی بخاطر نظرش

بیرون از اینجا ماها شاید دو صورت امثال شماها تف حروم کنیم

اولش خیلی محترمانه صحبت کردم بعد دیدم با سگ باید مثل خودش رفتار کرد متناسب با شخصیتت رفتار کردم

زر نزن بدبخت هنرستانی تو اول عین سگ هار پاچه اون بدبخت و گرفتی بخاطر نظرش بیرون از اینجا ماها شاید د ...

نه نه اشتباه نکن من از اول خودم بودم تو به مرور شخصیت واقعیتو نشون دادی😂😂

بدبخت که فقط انسانیا...که کسی مثل تو اینجوری ابرو براشون نزاشت....برو بابا ناچیز...

نه نه اشتباه نکن من از اول خودم بودم تو به مرور شخصیت واقعیتو نشون دادی😂😂بدبخت که فقط انسانیا...که ...

میکم دیگه چون تو عین سگ از اول رفتار کردی منم متناسب با شخصیت و شعور و درکت جوابت و دادم با هر کی مثل شخصیت و رفتارش هستم

میکم دیگه چون تو عین سگ از اول رفتار کردی منم متناسب با شخصیت و شعور و درکت جوابت و دادم با هر کی مث ...

گفتم که خود واقعیتو هم به من هم به خودت نشون دادی و زیست شناسا رو هم به چالش کشیدی که چطور از طریق دهان تونستی به خودت برینی

وای خوشحالم ریدم بهت ایندفعه عین سگ پاچه نگیر رو خودت کار کن

به خودت ریدی عزیزم بو گوهتم اینجا رو برداشته لطف کن وقتمو نگیر...میدونم انسانیا بیکارن ولی بنده واسه فردا تحویل اثر دارم تا اینجام لطف کردم جوابتو دادم...میگم بیان قلادتو ببندن

به خودت ریدی عزیزم بو گوهتم اینجا رو برداشته لطف کن وقتمو نگیر...میدونم انسانیا بیکارن ولی بنده واسه ...

ریدم تو اثرت😂اثرت تهش گوه تو توالت باشه

نخود مغز من عین تو بیکار نیستم اتفاقا هزار تا کتاب حقوقی دارم که یه صفحه اش و با اون ادبیات سخت بخونی خودکشی میکنی بچه

ریدم تو اثرت😂اثرت تهش گوه تو توالت باشه نخود مغز من عین تو بیکار نیستم اتفاقا هزار تا کتاب حقوقی دا ...

منم ریدم تو صاحبت که گوشی دستت داده اره دیدم قوانین خوبتونو که نه زن ستیزه نه اسلحه رو تو رو مردمش استفاده میکنه اصلا هم خونومای اینجا بابتش مشکل حقوقی ندارن چون اصلا حقوقی ندارن

اره همون اثر هنریمم تقدیم میکنم به پدرت بابت نتیجه ای که کاشته