بچه ها اونایی که لیزر نمیرید و تازه عروسک هستید با ژیلت و نوره که اگه موها رو زد دو روز بعدش در میاد ( ناحیه خصوصی منظورمه) با شمع و... هم که نشدنی چون فوق العاده درد داره پس چکار کنم زشته که بامو نمیشه هم هر دقیقه نوره زد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه بابا چ زشتی هرروز که قرار نیست شیو کنید ماهی یبار برا دستوپاها ایناهفته ای دوبار هم ناحیه خصوصی ب ...
میگم با شمع سیو کنم موهام تا ی ماه در نمیاد درسته؟ آخه یبار رفتم آرایشگاه موهای پام زدم با شمع بود نمیدونم وکس یا وی تا ی ماه در نیومد ولی خودم تو خونه با موم میزنم ی هفته بعد در میاد
اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻♀️)
اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻♀️)
یبار رفتم گفتم بشدت بدش اومد و برخورد کرد فردا بریم زیر ی سقف هم میفهمه دیگه
چرا انقد ساده ایی 😑از کجا میخواد بفهمه؟مردا خیلی اسکلن تو این چیزا. الان اگعقد هستی که دیگعمرا بفهمه ۱جلسه در ماه میری اونم متوجه نمیشه خودت ام راحت میشی هزینه اشم زیاد نیس
نه همسرم من خیلی ریزبین و جزئی نگر گفت الآنم نمیگفتی میرفتیم سر خونه زندگی از رو موهات متوجه میشدم و ...
اخه عزیزم لیزر همه موهارو از بین نمیبره بازم درمیاد ولی کمتر
شایدم شوهرت اصلا با مو دوست داره کاینطوری بهت گفته