2789
عنوان

موهای زائد و ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1767 بازدید | 96 پست
تنها راه همان نوره است اتفاقا نوره خیلی هم خاصیت داره زود زود شیو کنید لیزر برای ناحیه خصوصی حرامه

باباااا یعنی چی که حرامه یا خدا

فرزند ایران و جان فدای میهن🦁☀️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

باباااا یعنی چی که حرامه یا خدا

عزیزم دیدن ناحیه خصوصی توسط هر کسی حرامه مگر همسر باشه و یا به دلایل پزشکی

اللهم عجل لولیک الفرج💚 آقا جانم هر ثانیه از روز را در دلتنگی از فراغ شما میگذرانم🥺

خود خدا شفات بده

😐 چرا توهین میکنید؟ میتونید از خود مراجع سوال بپرسید من فقط حکم شرع رو گفتم چون ممکنه کسی ندونه

اللهم عجل لولیک الفرج💚 آقا جانم هر ثانیه از روز را در دلتنگی از فراغ شما میگذرانم🥺

نه بابا چ زشتی هرروز که قرار نیست شیو کنید ماهی یبار برا دستوپاها ایناهفته ای دوبار هم ناحیه خصوصی ب ...

میگم با شمع سیو کنم موهام تا ی ماه در نمیاد درسته؟ آخه یبار رفتم آرایشگاه موهای پام زدم با شمع بود نمیدونم وکس یا وی تا ی ماه در نیومد ولی خودم تو خونه با موم میزنم ی هفته بعد در میاد

خب برای تازه عروس زشت نیست مو داشته باشه

چرا شرایط لیزر نداری؟

مگشرایط میخواد

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

آره شوهرم نمیزاره مخالفه

خب بهش نگو😕از کجا میفهمه

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

یبار رفتم گفتم بشدت بدش اومد و برخورد کرد فردا بریم زیر ی سقف هم میفهمه دیگه

چرا انقد ساده ایی 😑از کجا میخواد بفهمه؟مردا خیلی اسکلن تو این چیزا. الان اگعقد هستی که دیگعمرا بفهمه ۱جلسه در ماه میری اونم متوجه نمیشه خودت ام راحت میشی هزینه اشم زیاد نیس

چرا انقد ساده ایی 😑از کجا میخواد بفهمه؟مردا خیلی اسکلن تو این چیزا. الان اگعقد هستی که دیگعمرا بفهم ...

نه همسرم من خیلی ریزبین و جزئی نگر گفت الآنم نمیگفتی میرفتیم سر خونه زندگی از رو موهات متوجه میشدم وای به حالت بدون اجازه من بری و...

نه همسرم من خیلی ریزبین و جزئی نگر گفت الآنم نمیگفتی میرفتیم سر خونه زندگی از رو موهات متوجه میشدم و ...

اخه عزیزم لیزر همه موهارو از بین نمیبره بازم درمیاد ولی کمتر

شایدم شوهرت اصلا با مو دوست داره کاینطوری بهت گفته