2789
عنوان

خانواده همسر بی آبرو

| مشاهده متن کامل بحث + 2194 بازدید | 136 پست
صحبت کردیم عزیزم به من و خونوادم گفتن اوکی ما بد مگه پسر ما بده شما دنبال بهونه هستین وگرنه پسر دسته ...

بگو نمیشه اگه فقط پسر رو میخواستم باکسی ازدواج میکردم که از بهزیستی امده و کسی رو نداره خانواده برای من مهمه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اصلا از قبل رفت و آمد نداشتید؟ تحقیق نکردید؟ چه ریسکی کردی با این ازدواج. راستش نمیخوام بترسونمت ولی ...

نمیدونم واقعا اصلا من با اونا رفت و اومدی ندارم شاید تو این مدت سررجمع با همشون ۲۰ ساعت بودم

یعنی اونا زنگ میزنن فوشت میدن بعد تو میگی دستت درد نکنه خدافظ؟مگه میشه

نه من جواب نمیدم پیام میفرستن و به خونوادم زنگ میزنن فحاشی میکنن خانوادمم به من هیچی نمیگن که کمتر دیدم نسبت بهشون عوض شه چون اعتقاد دارن به هر حال زن و شوهر با هم کنار میان و قلق هم تو دستشونه

نشون میدنولی چون ما دنبال مچ گرفتن نیستیم و تو فاز عقد و عشق و.. ایمنمیفهمیمباید حواست و جمع میکردی

منم هنوزم عقدم عزیزم 💔

و هیچ خوشی تو این دوسال به خاطر اذیت های مادر شوهرم ندیدم

کاش جرئتشو داشتم لطفا برام دعا کن

والا دعا فایده نداره دختر خوب گیر جادگر شهر عوز افتادی باید سلیطه باشی ببخشیدا اینجوری میگم ولی اگه نباشی قورتت میدن همیشه باهمه ی جور رفتار کن جرعت نکنن اذیتت کنن

اقایون درخواست ندید.مگه کوری؟ میگم مرد درخاست نده

منم هنوزم عقدم عزیزم 💔و هیچ خوشی تو این دوسال به خاطر اذیت های مادر شوهرم ندیدم

میدونم متوجه شدم

در کل انقدر درگیر مراسم خواستگاری و عقد و... هستیم ، اصلا وقت نمیکنیم رفتار طرف و خانواده اش و بررسی کنیم

نه من جواب نمیدم پیام میفرستن و به خونوادم زنگ میزنن فحاشی میکنن خانوادمم به من هیچی نمیگن که کمتر د ...

حالا شوهرت هیچی نمیگه به خانوادش؟چرا جلوشونو نمیگیره اجازه میده انقدر دخالت کنن

اقایون درخواست ندید.مگه کوری؟ میگم مرد درخاست نده