2789
عنوان

خانواده همسر بی آبرو

| مشاهده متن کامل بحث + 2194 بازدید | 136 پست
اینو باید یکی پیدا بشه ا وسط دوشقش کنه بگو انشالله هرچی میگی سر تک تک دخترات در بیاد پیرررری

داره سرشون میاد اما عبرت نمیگیره

میگه چشممون کردن هم من هم دخترام رو که بد میاریم پشت هم

اینقد که چشم همه دنبال زندگیمو نه

عین ....زندگی میکنن

مشکلشون چیه باهات؟همسرت چی میگه؟ تو روشون وایمیسه؟

اره میگه دست از سر من و زندگیمون بردارین شما مردین برا من

اما اونا ول کن نیستن میگن جیگرمون خنک میشه تن و بدن دختره و خونوادش رو ماهی یکی دوبار میلرزونیم و اشکشون رو در میاریم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چون فکر میکنه من باید مدل یه پیرزن لباس بپوشم به خودم نرسم کنار همسرم نشینم نخوابم وقت نگذرونم نمیدو ...

ای خدا

آن شا الله خدا بهت کمک کنه عزیزم

اگه دوست داشتی برای خونه دار شدنم صلوات بفرست الهی که خدا ازت راضی باشه. . مواظب گفتارت باش گاهی یک حرف تمام آنچه که انجام داده ای را بر باد خواهد داد فقط بانوان نظر بدن با تشکر

داره سرشون میاد اما عبرت نمیگیره میگه چشممون کردن هم من هم دخترام رو که بد میاریم پشت هم اینقد که چش ...

این نیاز داره یکی همه اینا رو مثل چی بکوبونع تو صورتش

به نام کاربریتون دقت نمیکنم ، دقتم کنم یادم نمیمونه ، ممکنه تو یک تاپیک باهاتون خوش بش کنم تو یه تاپیک یک نظر برخلاف نظر شما بدم . تعجب نکنید.مچکرم🙏🏻به کشورتان همیشه وفادار باشید اما به حکومتتان فقط زمانی که لیاقتش را دارد❗️❗️❗️❗ مشتی ما میگیم کارتون خوابیم تو میگی کد پستی محل اقامت؟

داره سرشون میاد اما عبرت نمیگیره میگه چشممون کردن هم من هم دخترام رو که بد میاریم پشت هم اینقد که چش ...

این نیاز داره یکی همه اینا رو مثل چی بکوبونع تو صورتش

به نام کاربریتون دقت نمیکنم ، دقتم کنم یادم نمیمونه ، ممکنه تو یک تاپیک باهاتون خوش بش کنم تو یه تاپیک یک نظر برخلاف نظر شما بدم . تعجب نکنید.مچکرم🙏🏻به کشورتان همیشه وفادار باشید اما به حکومتتان فقط زمانی که لیاقتش را دارد❗️❗️❗️❗ مشتی ما میگیم کارتون خوابیم تو میگی کد پستی محل اقامت؟

اره مادرشوهر منم همین بود وقتی میخواست پسرش زن بگیره گیره میکرد روز عروسیمونم عزا دار بود و گریه میک ...

این بنده خدا با چندنفر اشنا میشه وادارش میکنه کات کنن

خواستگاری سنتی میره وقتی جواب مثبت دادن یه بهانه میاره یا خودشو میزنه به مریضی و کنسل میکنه

طفلی الان ۴۰ میشه . اونقدرم جلو پسرش حرفای ج میزنه و ....

نمیدونم جاریم چجور دختری خواهد بود ولی خیلی سخته کارش

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
ت رو خدا برام دعا کن ت رو خدا

خدا نجاتت بده هرچی به صلاحته

اره میگه دست از سر من و زندگیمون بردارین شما مردین برا من اما اونا ول کن نیستن میگن جیگرمون خنک میشه ...

خوبه همسرت پشتته.

زنگ میزنن جواب ندین. میان در خونه باز نکنین.

خیلی مزاحم شدن زنگ بزنید پلیس

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
الآنم که متوجه شده مراسممون بعد از محرم و صفر هست مادر شوهرم یه تیکه زنگ میزنه که تا حالا لباس عروس ...

وا چرا؟

شمارشو بده من بشورم پهنش کنم رو بند

اقایون درخواست ندید.مگه کوری؟ میگم مرد درخاست نده