2789
عنوان

چرا در مقابل بقیه دخترا حس میکنم زشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 50 پست
کدوم شهر عزیزم؟

سلام عزیزم ببخشید دیر جواب دادم من تو یک شهر بین شهرستان بمپور وایرانشهر زندگی میکنم منظورم اینکه از هر نژاد وصورت مردم بلوچستان بودچون ما مردم بلوچ طیف گسترده ایی داریم جوری که من خودم تعجب میکنم البته ازاستان های دیگه هم تو شهر من زندگی میکنن ولی تعدادشون کم هست

اللهم صل علی محمد و آل محمد 💛🌱

سلام عزیزم ببخشید دیر جواب دادم من تو یک شهر بین شهرستان بمپور وایرانشهر زندگی میکنم منظورم اینکه از ...

سلام به روی ماهت درسته عزیزم

چقدر شما خوش قلبی😍

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر کاربرjnjnjnjnهستم تا دوماه تعلیقم و با این کاربری فعالیت میکنم به امید خدا ... ♡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام قشنگم مرسی عزیزم 💚

😍🫂🌸

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر کاربرjnjnjnjnهستم تا دوماه تعلیقم و با این کاربری فعالیت میکنم به امید خدا ... ♡

من تو یک شهر مهاجر پذیر زندگی می کنم واسه همین هر نژاد وچهره ایی تو مدرسه مون بودموقع مدرسه مخصوصاً ...

میشه بگی چ شهری عزیزم؟

☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

اسی ب خاطر اعتماد ب نفس پایین و عزت نفس پایینته،پیشنهاد میکنم حتماااا پادکست های شفای درون رو گوش کن اگ اسمشو اشتباه نگفته باشم

کتاب بخون

و ب استایل و نوع آرایشت برس ، آرایش ملیح قشنگه ولی مهمه با چ لوازم و چ مدلی انجام شه

☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

میشه بگی چ شهری عزیزم؟

یک شهر بین ایرانشهر وبمپور بلوچستان ،منظورم کل کشور نبود قشنگم منظورم خود مردم بلوچستان بود چون از نظر ظاهری خیلی تفاوت داریم همه اون چیزی نیستیم که تلوزیون یا اینستاگرام نشون میده

اللهم صل علی محمد و آل محمد 💛🌱

مهم اینه عزیزم خودت خودتو دوست داشته باشی ..اعتماد به نفستو ببربالا ...همه که نباید مثل هم باشند ..هفت تاانگشتم مثل هم نیست ولی هرکدومش واسمون عزیز ولازمه ..

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💓گاهی نمیشودکه نمیشود که نمیشود💓گاهی هزاردوره دعا بی اجابت است💓گاهی نگفته قرعه به نام تومیشود💓گاهی گدای گدایی وبخت باتویارنیست💓گاهی تمام شهرگدای تومیشود💓کاری ندارم کجایی وچه میکنی💓بی عشق سرمکن که دلت پیر میشود💓برای خوشبختی دخترم دعاکنید 💓دخترم بهترین اتفاق زندگیم💓🇮🇷ایرانم🇮🇷آقایون محترم لطف بفرمایید به بنده درخواست دوستی ندید وگرنه اسمتون را به عنوان مزاحم به نی نی یار اطلاع میدم ...باتشکر

اعتماد به نفستو ببر بالا وعزت نفستو تقویت کن

کسی بهم میگه زیبا یا خوش استایلی معدرت میخوام اینو میگم به یه ورم نیست چون تابحال ظاهرم هیچ مشکلی ازم حل نکرده تازه برام مشکل ساز بوده وبدبختی به بار آوُرده

دردرجه اول قیافست که آدمهاروجذب میکنه دوم اون که ادمهارو مشتاق تومیکنه شخصیته اولی دست ما نیست ولی دومی دست خودمونه

من خدا رومیبینم به شکل نور درمحیطی نیمه روشن پراز عطر گل با نورهای کوچک معلق درهوا با چشمه کوچک زلال صدای اهنگ صبح درمادرید گوش رو نوازش میکنه ومن درآغوش خداوندم دوستم داره بدون که به من نیازی داشته باشه.