بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من خودم این پرسش و همیشه دارم و تا امروز فعلا فقط به یک جواب رسیدم اضطراب اجتماعی دارم و اعتماد به نفس ندارم و معیارهای سختگیرانه ظاهری برای زنان در جامعه ایران
من تو یک شهر مهاجر پذیر زندگی می کنم واسه همین هر نژاد وچهره ایی تو مدرسه مون بودموقع مدرسه مخصوصاً دبیرستان متوجه شدم دخترهایی که زیبایی کمتری دارن اعتماد بنفس بالاتری دارن
من تو یک شهر مهاجر پذیر زندگی می کنم واسه همین هر نژاد وچهره ایی تو مدرسه مون بودموقع مدرسه مخصوصاً ...
کدوم شهر عزیزم؟
زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر کاربرjnjnjnjnهستم تا دوماه تعلیقم و با این کاربری فعالیت میکنم به امید خدا ... ♡
ولی خوب بودن خیلی راحت تر از خوب نبودنه💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉سبز میپوشی، کویر لوت جنگل میشود،عاقبت جغرافیا را هم تو عاشق میکنی❤️در دنیای دیگر حتی اگر گلوله بودی در لوله تفنگ،به سمتم بیا💞