2789

زشتم یا لباسم خوب نیس یا کلا یجوریم

کسی تا حالا بهم نگفته خوشگلی یا فلان چیزت خوبه ، بین دوستام انگار فقط منم که کسی تا حالا ازم خوشش نیومده

واقعا چرا؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من تو یک شهر مهاجر پذیر زندگی می کنم واسه همین هر نژاد وچهره ایی تو مدرسه مون بودموقع مدرسه مخصوصاً دبیرستان متوجه شدم دخترهایی که زیبایی کمتری دارن اعتماد بنفس بالاتری دارن

اللهم صل علی محمد و آل محمد 💛🌱

من خودم این پرسش و همیشه دارم و تا امروز فعلا فقط به یک جواب رسیدم اضطراب اجتماعی دارم و اعتماد به ن ...

بنظر منم انگار توی یه مسابقه زیبایی هستیم🙂

و نمیشه گفت مهم نیس چون مردم بر این اساس باهات رفتار میکنن

من تو یک شهر مهاجر پذیر زندگی می کنم واسه همین هر نژاد وچهره ایی تو مدرسه مون بودموقع مدرسه مخصوصاً ...

کدوم شهر عزیزم؟

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر کاربرjnjnjnjnهستم تا دوماه تعلیقم و با این کاربری فعالیت میکنم به امید خدا ... ♡

من معمولیم

ولی پر انرژی و مهربون و شادم

خیلی هم پیشنهاد بهم میشه

ولی خوب بودن خیلی راحت تر از خوب نبودنه💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉سبز میپوشی، کویر لوت جنگل میشود،عاقبت جغرافیا را هم تو عاشق میکنی❤️در دنیای دیگر حتی اگر گلوله بودی در لوله تفنگ،به سمتم بیا💞