2777
2789
عنوان

جلب رضایت همسر

379 بازدید | 29 پست

سلام خانوما یه راهنمایی میخواستم چندین ساله میخوام کلاس ویلون برم وقتش رو نداشتم هر موقع هم مطرح می‌کردم همسرم چیزی نمیگفت هفته پیش ثبت نام کردم الان بهش میگم ناراضیه آدم متعصب و بد دلی هم نیست ولی میگه چون استادش مرده راضی نیست از طرفی تو این منطقه هم که ما زندگی می‌کنیم هر موسسه ای که رفتم استاد ویلونشون کرد بود همیشه به نظرش احترام گذاشتم ولی اینم واقعا ارزومه که برم رفتم ویلون هم خریدم بخدا فروشنده که داشت امتحانش می‌کرد واسم از خوشحالی اشکم دراومد حالا به نظرتون چطور راضیش کنم نمیخوام بحث کنم 

بگو بیاد خونه درس بده بهت شوهرتم باشه دیگه. راه دیگه ای نیست

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان ی عده میان میگن شوهرت چرا نظر میده,زندگی مشترک جای نظرخواهی نیس    

نه واقعا شوهرش چرا نظر میده؟😂

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

من باشم به حرف همسرم گوش میدم.

خوشحالیه اون برام مهمتره

شاید یکی از دلایلی که امروزه کمتر کسی میره سراغ خواندن قرآن و کتب دینی، اینه که جاذبه بصری برای آموزه های قرآنی ایجاد نشده. برای همین تصمیم گرفتم یه قرآن مصوّر به سبک کتابهای کمیک استریپ طراحی کنم تا همه خصوصا بچه ها به جای اینکه ساعتها وقت صرف خوندن ترجمه و تفسیر هر آیه قرآن بکنن، با یه نگاه کوتاه به نقاشی های هر صفحه، براحتی کلی مطلب جدید یاد بگیرن و تو ذهنشون هم بمونه. ده سال طول کشید تا بالاخره موفق شدم اولین و تنها قرآن تماما نقاشی شده رو آماده کنم و خیلی برای این کار زحمت کشیدم. این کتاب نذر فرهنگی به نیت حضرت رقیه(س) هست و برای علاقمندان بصورت رایگان به اشتراک گذاشتم. هم تو اینستاگرام، هم تو تلگرام و هم تو ایتا روزی یک صفحه از این قرآن رو قرار میدم. هزینه ش هم فقط دعا برای فرج امام زمان(عج) هست. مرسی از حمایت هاتون. Noorabook124

راضی نیس به درک برو تو.نه به اجازه زن ازمردبابت هرکااااری

زندگی مشترکه رضایت متقابل باید باشه شوهرشم کلاس ویولون ثبت نام میکرد اگه استادش زن یا دختر بود استارتر دلش راضی نمیشد شوهرش باید میگفت به توربطی نداره میرم؟؟

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍

سلام 

به نظر منم در مورد استاد خصوصی باهاش حرف بزن

شاید به این مورد راضی باشه.

به هر حال مردا جنس خودشونو بهتر میشناسن...

خدایا شکرت بابت گل نازی که به من و همسرم هدیه دادی❤️🤲🏻خدای بزرگ و مهربون دامن همه ی منتظرا رو سبز کن و شب نخوابی با نی نی رو بهشون بچشون🤲🏻😏🤪🤩😍
زندگی مشترکه رضایت متقابل باید باشه شوهرشم کلاس ویولون ثبت نام میکرد اگه استادش زن یا دختر بود استار ...

به هرحال اینو تصورکن ببین توجای همسرت بودی چجوری میشد وضعیت بعد طبق اون عمل کن

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍

والا همه فامیلامون هم تبریز هستن تهران کسی رو ندارم اخه اصلا آدم گیر دادن نیستش هر جا هم برم اصلا اهل آمار گرفتن و چک کردن نیستش از طرفی هم واقعا به همدیگه اعتماد داریم هر دکتری جایی هم برم میگه خودت برو به من کار نداشته باش نمی‌دونم تو این موضوع چرا گیر داده