2789
عنوان

با همکارم دعوام شد

89 بازدید | 23 پست

بچه ها من یه همکار دارم باهم خب صمیمی هستیم ولی من یه حد و حدود هایی واسه خودم دارم این خانم امروز چندبار به شوخی زد تو سر من من با خنده و شوخی ردش کردم اخرشب حواسم نبود یهو داشت رد میشد زد پس گردنم من بعدش خیلیی سردرد بدی گرفتم و خیلی خسته ام شده بودم دیگه انقدر از دستش عصبانی بودم که جلوی همه بهش گفتم من سرم درد میگیره هرچیزی ام حدی داره حد و حدود خودتونو نگهدارین هرچی من هیچی نمیگم

اونم خیلی از دستم ناراحت شد الان پیامم داده میگه من دلم ازت شکست نباید جلوی بقیه شخصیت منو خورد میکردی اما منم واقعا دیگه اعصابم از دستش خورد شده بود از کوره ام در رفتم ولی تو پیام ازش عذرخواهی کردم

بنظرتون من حق دارم عصبانی بشم یا کارم اشتباه بود؟ ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جایی برای عذرخواهی شما از ایشون نمیبینم.

اگر بنده بودم اجازه این حد از صمیمیت فیزیکی رو به هم جنس همکار نمیدادم.

با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی شود. در صورت نیاز در تاپیکتون تگ کنید. درصورت ریپلای و مخالفت با نظر بنده در موارد درمانی، به اظهار فضل شما پاسخی نمیدهم. آن کس که نداند و نداند که ندانددر جهل مرکب ابدالدهر بماند

میگفتی چ دل شکستنی اگر کسیم ناراحت باشه باید من باشم مث نوچه ات هی میزنی توسر و کلش کولی بازی هاتونو جای دیگ دربیارین...

راسته میگن کسیک بدهکاره طلبکاره شده حکایت ما درهرحال احترامتون دست خودتونه حدتو بدونید تا مشکل نشه واستون

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
جایی برای عذرخواهی شما از ایشون نمیبینم.اگر بنده بودم اجازه این حد از صمیمیت فیزیکی رو به هم جنس همک ...

میخواستم دیگه کلا قضیه تموم شه بره ولی منم با همکار شوخی میکنم خنده میکنم ولی با یه حد و مرزهایی نه اینکه هرکار بخوام بکنم تهشم بگم شوخی کردم

میگفتی چ دل شکستنی اگر کسیم ناراحت باشه باید من باشم مث نوچه ات هی میزنی توسر و کلش کولی بازی هاتونو ...

دقیقا منم شوخی میکنم ولی حد و اندازه نگه میدارم فراتر نمیرم ولی این خانم وقتی ام دارم حرف میزنم میاد وسط حرفم چرت و پرت میگه مثلا حرفامو به مسخره میگیره منم دیگه جلوی همه از خجالتش دراومدم شاید خجالت کشید

میخواستم دیگه کلا قضیه تموم شه بره ولی منم با همکار شوخی میکنم خنده میکنم ولی با یه حد و مرزهایی نه ...

خب پس

شما وقتی شوخی میکنید دست رو برای بقیه هم باز میگذارید. مادامی که تغییری در رفتار خودتون ندید دیگران هم تغییری نمیدهند و بدتر متهم میشید مثل داستان الانتون.

با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی شود. در صورت نیاز در تاپیکتون تگ کنید. درصورت ریپلای و مخالفت با نظر بنده در موارد درمانی، به اظهار فضل شما پاسخی نمیدهم. آن کس که نداند و نداند که ندانددر جهل مرکب ابدالدهر بماند

دقیقا منم شوخی میکنم ولی حد و اندازه نگه میدارم فراتر نمیرم ولی این خانم وقتی ام دارم حرف میزنم میاد ...

دیگ باهاش ابدا صمیمی نشو وقتی جنبه نداره

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه