2789
عنوان

با همکارم دعوام شد

| مشاهده متن کامل بحث + 89 بازدید | 23 پست
حق با هردوتونههمون اول بهش تذکر میدادینه اینکه تو جمع ضایش کنی

شما درست میگین منم کارم اشتباه بود تو جمع اینجوری گفتم ولی باور کن انقدر رو مخم رفته بود که دیگه از کوره دررفتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مقصر اصلی اونه ولی احساس میکنم خیلی رو بهش دادی هیچی نگفتی که کارشو تکرار کرده همون اول میگفتی بدم م ...

ما باهم صمیمی بودیم حتی ارتباط بیرون از محل کار هم باهم داشتیم ولی هرچقدرم صمیمی باشین باز باید یه مرزی بینتون باشه

اگر همون چیزایی که نوشتی اتفاق افتاده حق داشتی و نباید عذرخواهی میکردیباید می گفتی شما هم جلوی همه ...

مثلا وقتی دارم حرف میزنم یهو میپره وسط حرفم بعد با خنده و مسخره گرفتن میگه عه تو هنوز داشتی حرف میزدی؟ بعدم هرهر میخنده

ما باهم صمیمی بودیم حتی ارتباط بیرون از محل کار هم باهم داشتیم ولی هرچقدرم صمیمی باشین باز باید یه م ...

دقیقا خیلیا اینو نمیفهمن منم یه دوست اینجوری داشتم باهاش قطع ارتباط کردم

دقیقا خیلیا اینو نمیفهمن منم یه دوست اینجوری داشتم باهاش قطع ارتباط کردم

اینجور ادما ظرفیت ندارن اجازه هرکاری به خودشون میگن اخرم میگن شوخی کردم

اینجور ادما ظرفیت ندارن اجازه هرکاری به خودشون میگن اخرم میگن شوخی کردم

این که میگن با همکار نمیشه دوست شد واقعیته منم این دوستم که میگم همکارم بود به شدت دو رو وپاچه خوار بود پشت مدیرمون حرف میزد بعد جلوش لال بود وپاچه خواری میکرد انقدر از این رفتارا ازش دیدم خیلی بدم اومد ازش