2789
عنوان

واقعا تسلیم خدا بودن خیلی سخته

1 بازدید | 12 پست

بعضی اتفاقاتی که تو زندگی آدم میوفته مثل مرگ عزیز ، ناسالم بودن فرزندان چه جسمی چه عقلی،بیماری ها، ازدواجی که اصلا به صلاحت نبوده و... همه این ها اتفاقاتی هستند که آدم نه حکمت شو درست میدونه نه شاید بتونه کاری براش بکنه

چه جوری باید تسلیم خدا بود چقدر باید ایمانت قوی باشه که از غصه دق نکنی یا از خدا دور نشی

تو زندگی واقعیم انقدری که اینجا راحت هستم و حرف دل مو میزنم راحت نیستم چون کمتر قضاوت میشم پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

نمیشه سخته مخصوصا از دست دادن عزیز به کفرم رسیدم متاسفانه

اما عم ام ۱۰ساله بعد دخترش تسلیم که نه ولی ایمانش یذره اگ کم نشده

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ای کاش در کنار اینهمه اصراریم که بهش میکردم آرزوهامونم براورده میشد

دیگه قاطی کردیم چیزای کوچک میخوام میگن بزرگ بخواید خدا قهرش مبگیره بزرگ طلب میکنیم نمیده خسته شدیم به مولا

هنوزم رهرو و سیزن امام حسینشیم ولی کو معجزه؟ کو آرزویی که شادمون کرده باشه فقط غمگین تر نشدیم

مگه چاره ای جز تحمل داریم ذره ذره وجود آدم از درون آب میشه فقط به این امید که دنیای دیگری هم هست آدم ...

گاهی شک میکنی گاهی کفر میگی

واقعا سخته مخصوصا برای ماهایی که امام زمانمون ام کنارمون نیست

تو زندگی واقعیم انقدری که اینجا راحت هستم و حرف دل مو میزنم راحت نیستم چون کمتر قضاوت میشم پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

ای کاش در کنار اینهمه اصراریم که بهش میکردم آرزوهامونم براورده میشد دیگه قاطی کردیم چیزای کوچک میخوا ...

انشاالله که محرم امسال خود امام حسین حاجت شما رو بده .

من حتی به وجود خدا هم شک دارمو تو فکر خودکشیم چون میگم اون وجود نداره اگه هم وجود داره وقتی اینهمه س ...

خدا که قطعا هست من محرم ها بیشتر احساس نزدیکی بهش میکنم یا وقتی حرم امام رضا هستم .

انشالله خدا به دلت آرامش بده عزیزکم

انشاالله که محرم امسال خود امام حسین حاجت شما رو بده .

الهی امین

حاجتمو بده

خودم میشم یکی از کسایی که بقیه رو ترغیب میکنه به این راه و مسیر با رفتارم با اخلاقم با کردارم....

مامانم میگه تا ادم دلش به امید و معجزه خدا بنده خوبه حاجت روا بشه وقتی دیگه بند دلت پاره شد جگرت پاره شد دیگه چه فایده!!!! حالا هزاریم که خدا بهت بده دیگه بدردت نمیخوره

الهی امین حاجتمو بده خودم میشم یکی از کسایی که بقیه رو ترغیب میکنه به این راه و مسیر با رفتارم با اخ ...

دقیقا همینه غم سنگین نرسیدن به حاجتت تو دل آدم میمونه