2789
عزیزممم الان حالت چطوره زندگیت چطوره دانشگاه چی خوندین و شغلتون الان چیه

الان خیلی خوبم اون موقع ها فکر میکردم با نبود اون پسره دنیام به آخر میرسه ولی اونطور نشد دانشگاه رو تموم کردم سرکار رفتم و با یه پسر خیلی بهتر آشنا شدم عاشق شدم و ازدواج کردم

حقوق خوندم کارآموزی رو تموم کردم الان فعلا میخوام ارشد بخونم همزمان هم بتونم کار کنم

من اول وطن پرستم دوم وطن پرستم و سوم هم ملی گرام برای من فقط یک چیز اهمیت داره ایران و بس 🦁☀️(من تا ابد ترو فراموش نمیکنم عزیز من رنج هات رو بیخوابی هات رو تلاش هات رو شوری که داشتی رو امیدت رو من هرگز یادم نمیره که امید تو چشمات موج میزد چشمایی که حتی موقع مردنت بسته نمیشدن من هرگز یادم نمیره ساعتها دنبال تو بودیم من هرگز یادم نمیره همیشه میگفتی بچه هامون قرار همبازی بشن من هرگز فراموشت نمیکنم عزیز من 💔) من معمولا درخواست دوستی رو قبول نمیکنم اگه کاری داشتید و درخواست دادید قبلش بهم بگید چه کاری که درخواست رو قبول کنم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

الان خیلی خوبم اون موقع ها فکر میکردم با نبود اون پسره دنیام به آخر میرسه ولی اونطور نشد دانشگاه رو ...

چه خوب

امیدوارم همیشه موفق باشین و براتون ارزوی خوشبختی دارم❤

ماه من🌙

چه خوب امیدوارم همیشه موفق باشین و براتون ارزوی خوشبختی دارم❤

قربونت عزیزم منم ارزوهای خوبی برات دارم امیدوارم بهترین ها براتون پیش بیاد

من اول وطن پرستم دوم وطن پرستم و سوم هم ملی گرام برای من فقط یک چیز اهمیت داره ایران و بس 🦁☀️(من تا ابد ترو فراموش نمیکنم عزیز من رنج هات رو بیخوابی هات رو تلاش هات رو شوری که داشتی رو امیدت رو من هرگز یادم نمیره که امید تو چشمات موج میزد چشمایی که حتی موقع مردنت بسته نمیشدن من هرگز یادم نمیره ساعتها دنبال تو بودیم من هرگز یادم نمیره همیشه میگفتی بچه هامون قرار همبازی بشن من هرگز فراموشت نمیکنم عزیز من 💔) من معمولا درخواست دوستی رو قبول نمیکنم اگه کاری داشتید و درخواست دادید قبلش بهم بگید چه کاری که درخواست رو قبول کنم

واقعا سال بدی بود خب الان زندگیت چطوره؟

خداروشکر راضیم الان

مطمئنم گفته بودی : با توعم تا روز مرگ 🫂 من فقط شک میکنم گاهی ... مبادا مرده ام 🪦 چه کردی با دل و جانم💔 که من از ریشه ویرانم 🍂 کمی با من مدارا کن🥲 مگر من خاک ایرانم 🫠