2789
منتهران بودمولی اکثرا همون زیر30 ازدواج میکنن

شما رو یادمه چند سال تو تمام تاپیکای ختم و دعا دنبال دعای ازدواج بودی میگفتی سنت بالا رفته ازدواج نکردی پس بلاخره ازدواج کردی که اینجوری میگی

🌹

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

والا سرکار میرفتم درامدم داشتم اومدم بیرون الانم کار پیدا نکردم و اینکه اجازه نمیدن خونه جدا برم 😅� ...

اینم در نظر بگیر هرچقدر شما اذیتی احتمالا اونا هم از بودن شما تو اون خونه اذیتن

کلا زندگی با خانواده تا یه سنی قابل قبوله

درخواست دوستی هیچ نری پذیرفته نمیشه. کسیکه تو سایت بانوان عضو میشه و به خانمها درخواست دوستی میده پشم شوهر ما هم نیست

چرا عزیزم تحصیلات دارم ولی چند وقته از کارم اومدم بیرون الانم کار پیدا نمیکنم🫴🏻😅

چهارسال اگ سرشغلی بودین، الان حداقل هزینه مستغل شدن از خانواده داشتین یک سویت اجاره میکردین تجهیزساده داشتین زندگی تون پیش میبردین ،حالا هم دیر نشده دیگ پس انداز کنین هدف مستغلی از خانواده بدونین

اونایی که میگن چرا مستقل نشدی.. من پسرم و همین الان راحت میتونم خونه مستقل بگیرم و براحتی زندگی کنم ...

ولی بعد یه سنی تحمل پدرو مادر یه طرف تحمل خواهر و براردرهای متاهل سخت تره

بازم خانواده با خانواده فرق داره

چهارسال اگ سرشغلی بودین، الان حداقل هزینه مستغل شدن از خانواده داشتین یک سویت اجاره میکردین تجهیزساد ...

عزیزم مشکل اینه که مادرم میگه اکه بری حلالت نمیکنم مشکلم چیز دیگه ای 🫴🏻