2789
عنوان

روانپزشکم گفت باید بستری شم 😔😔💔

303 بازدید | 41 پست

به دلیل افکار خودکشی زیادی که داشتم دکتر گفت باید نامه بنویسم برای بستری تو بیمارستان اعصاب روان منم اول فکر کردم شوخی میکنه بعد که پرسیدم گفت جدی میگم چون افراد به علت آسیب به خود یا دیگران باید بستری بشن میخواستم بدونم خودتون یا نزدیکانتون کسی بوده که بستری شده باشه ؟ و تغییر پیدا کردن حالشون بهتر شد یا بدتر شدن؟ میذارن گوشی ببریم یا نه و در کل چه چیزایی لازمه البته من مامانم از این موضوع خبر نداره و نمیدونم واقعا اجازه میده یا نه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

پیاز داغش رو زیاد نکردی واسه دکتر🥲

به نام خداوند بخشاینده مهربان/ والعصر/ ان الانسان لفی خسر/ قسم به زمان/ به راستی انسان در زیان بزرگی است. فخر رازى مىگويد: "انسان در دنيا مانند يخ فروشى است كه هر لحظه سرمايه اش آب مىشود و بايد هرچه زودتر آن را بفروشد و گرنه خسارت كرده است." دنيا مانند بازاری است که تمام مردم عمر و توان و استعداد خودشان را در آن عرضه مىكنند و فروش جنس در اين بازار اجبارى است. برندگان واقعی کسانی اند که عمر خود را با خدا معامله میکنند. آنان عمر فانی را باقی میگردانند.

برای اینکه یه موقع سمت اون کار نری اینو میگن... حال خودتو خوب کن همه ی آدما مشکل دارن به هرحال، باید قوی باشیم 💗

🖤 بی شرف و بی وطن و وطن فروش فقط اونی که درد مردم و ایران براش مهم نیست... 🖤

من رفتم بالای پل هوایی خودکشی کنم مردم زنگ زدن آتش نشانی اومدن نجاتم دادن منم اینو برای دکتر تعریف ک ...

عهه چرا اینطوری شد😶

به نام خداوند بخشاینده مهربان/ والعصر/ ان الانسان لفی خسر/ قسم به زمان/ به راستی انسان در زیان بزرگی است. فخر رازى مىگويد: "انسان در دنيا مانند يخ فروشى است كه هر لحظه سرمايه اش آب مىشود و بايد هرچه زودتر آن را بفروشد و گرنه خسارت كرده است." دنيا مانند بازاری است که تمام مردم عمر و توان و استعداد خودشان را در آن عرضه مىكنند و فروش جنس در اين بازار اجبارى است. برندگان واقعی کسانی اند که عمر خود را با خدا معامله میکنند. آنان عمر فانی را باقی میگردانند.