2789
عنوان

روانپزشکم گفت باید بستری شم 😔😔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 41 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من رفتم بالای پل هوایی خودکشی کنم مردم زنگ زدن آتش نشانی اومدن نجاتم دادن منم اینو برای دکتر تعریف ک ...

میترسم یه روز برم روانشناسی افکارمو تعریف کنم و کارم به بیمارستان اعصاب و روان کشیده شه😔

همین.

اونایی میرن که اوضاعشون خیلی خرابه

شما که تونستی بیای تو گوشی پس اونقدر ها هم مشکلت حاد نیست

با خانوادت چرا صحبت نمیکنی؟

اونجا اکثرا اونایی کت اعتیاد یا جنون و اسکیزوفرونی دارن بستری بشن براشون خوبه

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد».. ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

مشکلات خانوادگی

عزیزمم

حتما خیلی بهت سخت گذشته بود

بیشتر مراقب خودت باش

بدن ما پیش ما امانته🫠

به نام خداوند بخشاینده مهربان/ والعصر/ ان الانسان لفی خسر/ قسم به زمان/ به راستی انسان در زیان بزرگی است. فخر رازى مىگويد: "انسان در دنيا مانند يخ فروشى است كه هر لحظه سرمايه اش آب مىشود و بايد هرچه زودتر آن را بفروشد و گرنه خسارت كرده است." دنيا مانند بازاری است که تمام مردم عمر و توان و استعداد خودشان را در آن عرضه مىكنند و فروش جنس در اين بازار اجبارى است. برندگان واقعی کسانی اند که عمر خود را با خدا معامله میکنند. آنان عمر فانی را باقی میگردانند.

سرترالین ریسپریدون لاموتریژین لیتیم کلونیدین هالوپریدول

من خودم ی مدت سرترالین خوردم خیلی این احساس بم دست داد توی عوارضش هم نوشته با اس سیتالوپرام میخام عوضش کنم البته زیر نظر متخصص.بنظرم شما هم با پزشکت مشورت کن شاید لازم بود قرصی رو تغییر بده یا دوزشون رو کم وزیاد کنه.برات آرزوی سلامتی دارم چون خودم درگیرشم میدونم بیماری روحی خیلی از جسمی سختتره😔😔