2789
عنوان

عجب غلطی کردم خواستگار معرفی کردم

1834 بازدید | 113 پست

دوستم ۳۱ سالشه مطلقه هست علت جداییش هزار و یک مشکل از جمله وضع مالی همسر سابق و بچه ننه بودنش بود

تحصیلاتش دیپلمه اما زن زرنگیه و با توجه به مهارتاش پول در میاره این رو میگم که مقایسه کنید کاملا با کیسی که معرفی شد از لحاظ ظاهریم چهره معمولی اما خانم شیک و بروزی هست لذت می برم از دیدنش

به من سپرده بود تنهام و اگر کسی موردی خواست من رو معرفی کن منم اشتباه کردم تعریف ایشون رو به یکی از فامیلای شوهر کردم که پسرشون ۳۷ ساله هست کارمند بانک و ایشونم مطلقه و اخلاقی خوبن که البته ظاهره و از درونشون که خبر ندارم و این اقا هم چهره خوبی داره هم قدو بالا به چشم برادری

پدر دوستم فوت شده مادر زحمت کشی داره و خانواده اون طرف هم انصافا اصیل و خوب

بقیه اش رو تایپ کردم و الان می فرستم سریع

هستین

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دوستم گفت چیه چرا قیافه میگیری خب مطلقه میخوام چیکار نظرم یهو برگشت دیگه

منم گفتم خودت احیانا مطلقه نیستی ؟

که خیلی بهش برخورد و باهم سرسنگین شدیم

و از اون طرف اون خانم هم حق داره بهش برخورده که این چه ادم مودی ای بود

من عکس اقارو نشون دوستم دادم خیلی پسندید و شوخی کردیم حتی باهم و میگفت این تا الان کجا بود

شرایط رو گفتم وقتی گفتم طلاق گرفته چهره اش درهم رفت و خوشش نیومد منم به هیچ وجه اصراری نکردم هنوز اطلاع نداده بودم به اون خانواده که دوستم زنگ زد و گفت اوکیه

خلاصه اینا یکی دو جلسه دیدار داشتن

دوستم میدونست مطلقه هست

میدونست تمام جزئیات رو

اما بازم برگشته گفته چون شما طلاق گرفتید مایل نیستم و طرف هم بهش برخورده اما بی حرمتی صورت نگرفته خلاصه نشد و منم از دوستم ناراحت بودم که چرا آبروی من رو بردی از اول می گفتی مجرد میخوام چرا زنگ زدی گفتی راضیم

دوستت باید بره پیش روانپزشک مشکلش حاده 😐

🇮🇷وطنم جان و تنم، وطنم ،وطنم،وطنم🇮🇷 همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

منتظرم بالام جان

تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔