2789
عنوان

عجب غلطی کردم خواستگار معرفی کردم

1834 بازدید | 113 پست

دوستم ۳۱ سالشه مطلقه هست علت جداییش هزار و یک مشکل از جمله وضع مالی همسر سابق و بچه ننه بودنش بود

تحصیلاتش دیپلمه اما زن زرنگیه و با توجه به مهارتاش پول در میاره این رو میگم که مقایسه کنید کاملا با کیسی که معرفی شد از لحاظ ظاهریم چهره معمولی اما خانم شیک و بروزی هست لذت می برم از دیدنش

به من سپرده بود تنهام و اگر کسی موردی خواست من رو معرفی کن منم اشتباه کردم تعریف ایشون رو به یکی از فامیلای شوهر کردم که پسرشون ۳۷ ساله هست کارمند بانک و ایشونم مطلقه و اخلاقی خوبن که البته ظاهره و از درونشون که خبر ندارم و این اقا هم چهره خوبی داره هم قدو بالا به چشم برادری

پدر دوستم فوت شده مادر زحمت کشی داره و خانواده اون طرف هم انصافا اصیل و خوب

بقیه اش رو تایپ کردم و الان می فرستم سریع

هستین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دوستم گفت چیه چرا قیافه میگیری خب مطلقه میخوام چیکار نظرم یهو برگشت دیگه

منم گفتم خودت احیانا مطلقه نیستی ؟

که خیلی بهش برخورد و باهم سرسنگین شدیم

و از اون طرف اون خانم هم حق داره بهش برخورده که این چه ادم مودی ای بود

من عکس اقارو نشون دوستم دادم خیلی پسندید و شوخی کردیم حتی باهم و میگفت این تا الان کجا بود

شرایط رو گفتم وقتی گفتم طلاق گرفته چهره اش درهم رفت و خوشش نیومد منم به هیچ وجه اصراری نکردم هنوز اطلاع نداده بودم به اون خانواده که دوستم زنگ زد و گفت اوکیه

خلاصه اینا یکی دو جلسه دیدار داشتن

دوستم میدونست مطلقه هست

میدونست تمام جزئیات رو

اما بازم برگشته گفته چون شما طلاق گرفتید مایل نیستم و طرف هم بهش برخورده اما بی حرمتی صورت نگرفته خلاصه نشد و منم از دوستم ناراحت بودم که چرا آبروی من رو بردی از اول می گفتی مجرد میخوام چرا زنگ زدی گفتی راضیم

دوستت باید بره پیش روانپزشک مشکلش حاده 😐

🇮🇷وطنم جان و تنم، وطنم ،وطنم،وطنم🇮🇷 همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

منتظرم بالام جان

تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔