2789
عنوان

بیایید گپ بزنیم تا وقت بگذره

1 بازدید | 84 پست

بیخابیمون افتاده ، یه موضوع بگیم گپ بزنیم فقط با اخترام بعم و مفید باشه

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

چیزی به ذهنم نمیرسه🚶🏻♀️😭😂

عمرم رو عمرت پسر:)🫠🎀 با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🤝🏻 زن ستیزها و مذهبی های افراطی کامنت های من رو ریپلای نکنن با احترام🙏🏻 کاربری دست دو نفره🍓 کاربرجدید نیستم از ۹۹ عضوم پنج تا کاربریم به فنا رفته💅🏻😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بگیر بخواب 😑

آنکه می رو فقط می رود ولی انکه می ماند درد میکشد، غصه می خورد ، بغض می کند اشک می ریزد و تمام انها روحش را به اتش می کشد و در انتظار بازگشت کسی که هرگز باز نخواهد گشت ارام ارام خاکستر می شود .....

چیزی به ذهنم نمیرسه🚶🏻♀️😭😂

حالا بزار ببینیم کسی پیشنهاد خوب داره

عمومی باشه

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

حالا بزار ببینیم کسی پیشنهاد خوب داره عمومی باشه

حرفی ندارم میخوام بخوابم

فقط قبل خواب میگم هزارتا پسر لاشی و علاف بمیره یه مرد مثل پارتنرم تب نکنه😌🩷😭😂(میدونم خیلی بی ربط بود ولی خب)

عمرم رو عمرت پسر:)🫠🎀 با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🤝🏻 زن ستیزها و مذهبی های افراطی کامنت های من رو ریپلای نکنن با احترام🙏🏻 کاربری دست دو نفره🍓 کاربرجدید نیستم از ۹۹ عضوم پنج تا کاربریم به فنا رفته💅🏻😂

خب شمام پاسخ بدید

من از صبح نا حالا کار زیاد کردم مهمش پای صحبت یه کسب که نا امید بود نشستم و کلی بهش انرژی مثبت دادم

من از صبح نا حالا کار زیاد کردم مهمش پای صحبت یه کسب که نا امید بود نشستم و کلی بهش انرژی مثبت دادم

خیلیییی خوبه افرررین میتونید ادامه بدید همینو واسه کسای بیشتری

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏نمیدونم چطوری بگم؛ ولی همونطور که هیچی خوشحالم نمیکنه، همه چی میتونه ناراحتم کنه.