2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

با خدا درد و دل کن و از خدا بخواه مشکلت رو برات هموار کنه

دعا کردن واقعا معجزه میکنه

و اولین ثمره ش، آرامش قلبی خودت هست

و با دعای مکرر کردن، آرامش قلبیت رو تثبیت کن

میدونم ، قطعا سخت میگذره با چنین مردی،اما با خدا رفیق شو و دعا کن و از خدا بخواه، معجزه میبینی

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳.... •●○●• دی و بهمن۱۴۰۳ بیماری جگر گوشهم دوباره شدت گرفت و نمیدونم تا کی میخواد همین منوال بمونه.التماسدعا•●○●•۲۵ مرداد۱۴۰۴ و من همچنان درگیر بیماری فرزندم هستم تابستانها شدتش کم میشه اما همچنان دارش. برام دعا کنین بتونم درست برخورد کنم..یا حضرت زهرا خودت به دادم برس•○●○• امروز ۴آذر ۱۴۰۴ هست و خداروشکر بچه م خخخیلی خوبه. اوج بیماری دی و بهمن و اسفند و فروردین هستش.دعا کنین اونموقع نگیرش°•○●○•° امروز ۵ دی ۱۴۰۴ هست و میبینم که خداروشکر شدت بیماری فرزندم همچنان کمه.گاهی میبینم انگار میخواد زیاد بشه اما بعد قطع میشه.... انشاءالله خدا امسال رو ب خیر بگذرونه

اگر بچه نداری

اول خداروشکر و دوم مراقبت که بچه نیاری

سوم سکوت دهن ب دهن نشو میدونم سخته وبعضی جاها نشدنی ولی تمام سعیت رو بکن

فیلم پ هم بزار انقدر ببینه که نابینا بشه....

اگر می تونی سرکار برو که بعدها بتونی جدا بشی

حساسیت شدید ب کاراش نشون نده

سعی کن وقتی ناراحتی با جدیت و ارامش بیان کنی نه با شلوغ بازی و دعوا

تمرکزتو بزار روی خودت کاری بهش نداشته باش باهاش بد نباش ولی معمولی باش و خودتو مشتاق و پیگیرش نشون نده

خودش میاد سمتت

زیاد دهن به دهنش نزار

قلقشو پیدا کن

سعی کن بهش محبت کنی و به زبون بگیریش

چون گفتی شرایط طلاق نداری اینارو گفتم اگه تونستی بعداً حتما طلاق بگیر چون این آدما درست بشو نیستن

سـکــوتت را نـدانــستـم...نـگاهــم را نـفـهمـیدی...نـگــفـتم گـفـتـنی هـارو...تـو ام هــرگـز نـپرســیدی...🖤