2789
عنوان

اگر در رابطه هستید

| مشاهده متن کامل بحث + 126 بازدید | 34 پست
کتاب زنان زیرک و بخون متوجه میشی

خوندم عزیزم

از اون طرف مشاور های مثلا باسیاست و کتاب هایی هست ک ب آقایون میگن سیاست داشته باشن و فلان کنن بهمان کنن ک زن پرو نشه!

روانشناسی زرد سالهاست ک رد شده و شناخته شده

روانشناسی اصولی چیز دیگ ای میگ

البته بازم میگم برای شوهری ک جنبه نداره و زنی ک عشق و محبت سرش نمیشه یا باید جدا شد ازش یا باید سیاست داشت

☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا این مهم ترین درسی بود که از رابطه قبلیم گرفتم در کل نباید زیاد در دسترس بود حتی با وجود پارتنر ...

منم این اشتباهو کردم آخرش سر دیت اول تو دانشگاه وقتی هر دو مون یه زمان امتحان داشنیم طرف بعدش نیومد یه دقیقه منو ببینه و گفت رفتم خونه کار داشتم من هیچ وقت یادم نمیره تو گرما زیر چادر کلفتم دم کرده بودم تو آفتاب مستقیم نشسته بودم منتظرش در صورتی که اون برگشته بود خونه

تکیه به عرش داده ای به این زمانه خیره ای چه قلب های سوخته چه روزگار تیره ای خیره به پست تر شدن خیره به خیره سر شدن خیر به حمله ور شدن خیره به خون جگر شدن به این همه فراعنه به برده داری نوین به خوردن تن جنین به این قساوت زمین مدرسه های بی پناه دخترکان بی گناه بیا کمک رسیده آه سنگدلان روسیاه دریده گان پر غضب دهان نجس و بی ادب مریض و واجب المطب قماش تجزیه طلب پشت به ساحت وطن در التماس اهرمن نمیزنی چرا بزن آه وطن وطن وطن صبر چگونه میکنی بر این همه جفا علی بغض چگونه میخوری یاد بده به ما علی

منم این اشتباهو کردم آخرش سر دیت اول تو دانشگاه وقتی هر دو مون یه زمان امتحان داشنیم طرف بعدش نیومد ...

دقیقا وقتی آدم زیاد در دسترس باشه اون پسر پیش خودش فکر میکنه که خب این که همیشه هست پس الان نمیرم یه وقت دیگه میرم به هر حال اون که همیشه هست ! در کل خصوصاً دیت های اول اون پسره که باید خودشو با برنامه دختره هماهنگ کنه .

دقیقا وقتی آدم زیاد در دسترس باشه اون پسر پیش خودش فکر میکنه که خب این که همیشه هست پس الان نمیرم یه ...

من هیچ وقت نخواستم نصیحتی کنم سخت گیرانه منظورم متعادل بودن بود هر چی گفتم از تجربه خودم بود نمیخوام دخترا حسی که من اون روز و موقع کات داشتمو پیدا کنن

تکیه به عرش داده ای به این زمانه خیره ای چه قلب های سوخته چه روزگار تیره ای خیره به پست تر شدن خیره به خیره سر شدن خیر به حمله ور شدن خیره به خون جگر شدن به این همه فراعنه به برده داری نوین به خوردن تن جنین به این قساوت زمین مدرسه های بی پناه دخترکان بی گناه بیا کمک رسیده آه سنگدلان روسیاه دریده گان پر غضب دهان نجس و بی ادب مریض و واجب المطب قماش تجزیه طلب پشت به ساحت وطن در التماس اهرمن نمیزنی چرا بزن آه وطن وطن وطن صبر چگونه میکنی بر این همه جفا علی بغض چگونه میخوری یاد بده به ما علی