2789
عنوان

اگر در رابطه هستید

126 بازدید | 34 پست

تو رابطه ملایم باشید به طرف زیاد پیام ندید پیگیرش نباشید تو پیام دادن و سر حرف باز کردن شما همیشه پیش قدم نباشید تند تند پیام ندید زود سین نزنید هی زنگ نزنید نزارید فکر کنن خیلی گ.وه خاصی تشریف دارن اینجور هوا برشون میداره خودشونو چ.س میکنن

سر سنگین بودن خودتونو حفظ کنید پیام ندید ببینید طرف اصلا بهتون پیام میده زنگ میزنه

دقت کنید ببینید تو چت هاتون پرسش و پاسخ دو طرفس یا فقط شما سوال میپرسید و حرف میندازید و اون فقط جواب میده اگر اینجوره که یارو هوا برش داشته یا آخرای رابطس

اگر حس کردید که دوستون نداره نپرسید ازش دوستم داری یا نه این سوالو نپرسید بدونید دوستون نداره که این حس اومده سراغتون

و هیچوقتم این سوالو نپرسید شما باید یه جور نشون بدید که انگار حس خودتون مهمه

اگر وقت کات شد و دیگه رابطه پایداری نداشتو طرف بی محل بود ولشون کنید بزارید برن و برای همیشه رو اون رابطه خاک بریزید

تکیه به عرش داده ای به این زمانه خیره ای چه قلب های سوخته چه روزگار تیره ای خیره به پست تر شدن خیره به خیره سر شدن خیر به حمله ور شدن خیره به خون جگر شدن به این همه فراعنه به برده داری نوین به خوردن تن جنین به این قساوت زمین مدرسه های بی پناه دخترکان بی گناه بیا کمک رسیده آه سنگدلان روسیاه دریده گان پر غضب دهان نجس و بی ادب مریض و واجب المطب قماش تجزیه طلب پشت به ساحت وطن در التماس اهرمن نمیزنی چرا بزن آه وطن وطن وطن صبر چگونه میکنی بر این همه جفا علی بغض چگونه میخوری یاد بده به ما علی

این اسمش رابطه اس آیا؟

نه اینقد دور

نه اونقد نزدیک و آویزون، متعادل و حد وسط

میخوای از کسی دور باشی خب اصلا چ کاریه رابطه

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

هر وقت کسی باهات اینکارو کرد و تو راضی بودی از این رفتار میتونی بیای اظهار فضل کنی

خانوما دخترا پسرا عزیزای من با اینجور کارا و اغوا گریا نر..ینید تو رابطه هاتون بیشتر طرف مقابل رو دلزده میکنید

دو طرف باید سواد رابطه داشته باشن

دختره هیچی از رفتار و سواد رابطه سرش نمیشه انتظار داره با سیاست عالی پیش بره یا پسره اصن جنتمل نیس انتظار داره طرفش دیوونش باشه

و اینک رابطه زمانی ک ب سیاست نیاز پیدا کرد یعنی اصن رابطه سالمی نیس! لذتی هم تو اون رابطه نیس

☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

این اسمش رابطه اس آیا؟ نه اینقد دورنه اونقد نزدیک و آویزون، متعادل و حد وسطمیخوای از کسی دور باشی خب ...

چون پسره میخاد وابستت کنه باسیاست تا اون چیزی ک میخای ر یهش بدی

وا چرا باید انقدر با سیاست پیش بریمخب فوقش میبینیم طرف به درد نمیخوره رابطه تموم میشه دیگههی حواسم ب ...

تا تجربه نکرده باشی و داغون نشده باشی نمیفهمی چقدر حرفاش درسته

بسپر به خدا خیلی قشنگ میچینه بالا پایین داره سختیه زیاد داره ولی تهش قشنگه/آقایون محترم الکی درخواست ندید من رد می کنم😐🙂

تا تجربه نکرده باشی و داغون نشده باشی نمیفهمی چقدر حرفاش درسته

تا زمانی ک با آدم سالم وارد رابطه نشده باشی نمیدونی چقد بین آدم مریض و بی جنبه با آدم سالم و باجنبه فرق هست

☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

دو طرف باید سواد رابطه داشته باشندختره هیچی از رفتار و سواد رابطه سرش نمیشه انتظار داره با سیاست عال ...

اصلا من یچیز به شما میگم اگه نادرسته رد کنید. اصلا همون دیدار اول هر دو طرف متوجه میشن فرد مقابل با روحیاتشون سازگاره یا نه. کامل مشخصه. چیزی نیست که بشه قایم کرد. شاید یکی نقش بازی کنه ولی اونی ک داره نقش بازی میکنه فهمیده ک طرف مثل خودش نیس

دو طرف باید سواد رابطه داشته باشندختره هیچی از رفتار و سواد رابطه سرش نمیشه انتظار داره با سیاست عال ...

که اونا اکثران ندارن و خودشیفته ان

بسپر به خدا خیلی قشنگ میچینه بالا پایین داره سختیه زیاد داره ولی تهش قشنگه/آقایون محترم الکی درخواست ندید من رد می کنم😐🙂

تجربه کردم عزیزم، سه سال هم طول کشید مووآن کنم

خب اوکی شد؟