2789

توروخدا اگ تجربه دارید بهم بگید بی تفاوت رد نشید

مبلم سفیده پارچش تِدیه از اینا ک پرز بلند داره

روش لکه های سیاه هست تازه خریدم حین اوردن انگار لک شده گرد و خاک و کثیفیه

با مایع ظرفشویی سعی کردم ببرمش نرفت

اعصابمممم داغونه مبل جهیزیمه

الان سکتع میکنم چیکار کنم چجوری پاکش کنم

من میخاستم چن درجه تیره تر بردارم ولی تو کاتالوگ رنگاشون نداشتن😭😭

یک کوچولو وایتکس بریز روی پارچه ای چیزی بعد برن مبل بعد پارچه نم دار پاک کن سریع چند بار چند قطره وایتکس ها زیاد نه

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وای خیلی مشخصه؟ فروشنده زنگ بزن بگو این چیه تحویل داذین خودتون باید درستش کنید...

حالا خودتم خواستی اینکارو بکنی سیف قرمز بگیر بایه پارچه ای که اصلا پرز نداشته باشه پاک کن ببین درس میشه؟ من رو پارچه مبل مخمل امتحان کردم تدری نمیدونم میشه یا نه

یا میخوای با یه شوینده مبل تماس بگیر بیان لکشو ببرن اینطوری مطمئن تره پارچتم اسیب نمیبینه

اسپری میل و فرش راپیدو

اگر گیر نیاوردی اسپری لکه بر لباس استونیش

هیچ چیز دیگه هم نزن که مقاوم کیشه بدتر

بعد از اسیب دیدن ادما دو راه دارن یا اسیب بزنن به بقیه تا خنک شن یا کمک کنن بقیه اون اسیبو نبینن زخم خودشون التیام پیدا کنه. راه دوم انتخاب منه و تا قیامت لعنت خدا بر زنان کثیفی که راه اول رو انتخاب میکنن و ول میچرخن توی نی نی سایت جهت عقده گشایی و خنکی دلشون زندگی و روان و جسم و مال و حال بقیه رو اسیب میزنن و منطقشون اینه: دیگی که برا من نمیجوشه سر سگ توش بجوشه

شامپو فرش بریز تو اب با اسکاچ بزن بهش اگر سفید سفیده یه ذره وایتکس با مایع ظرف شویی و اب قاطی کن بزن بهش

غمگینم مثل مردی که با هزار بدبختی زن گرفته اما سر به زنگا میفهمه که زنش مردح!!!