2789
عنوان

چرا پسرا تو نی نی سایت اینقدر دوس دارن قدبلند باشن مگه قد چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 75 پست
شما نسبت به عرف جامعه واسه خانم قد بلندین

بله من بسیار قد بلندم میدونی من حس میکنم چون قد بلندم دیگه قد زیاد برام اهمیتی نداره تو آدما چون دوستم که قدش ۱۶۵ هست تمام معیارش قده اصلا ندیدم رو پسر قد کوتاه کراش بزنه اونم پسر هم قد منو میگه کوتاه و فقط دو متر و ۱۹۰ اینا 😂

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

صدو هشتاد که تقریبا متوسطه .خب دیگه کسی که دنبال پوله یا کار حسابی داره یا سرش با خانمش یا دوست دختر ...

والا فکر نکنم متوسط باشه ولی من خودمو میگم ۳جا کار میکنم ، یجاهم مربی هستم، هر چند وقت یکبار وقت آزاد باشه میام اینجا... اینجوری نگاه نکنین چون هرکسی بالاخره ی فری تایم داره برا خودش

بله من با این که خودم قد بلند نیستم قبول دارم که قد باعث جذابیت میشه البته نمیدونم الان کوتاه محسوب ...

چندین ؟البته واسه خانم ها چون همیشه دایره انتخاباشون بازتره قد خیلی تاثیر گذار نیست ولی ما چون پسریم یکم قد و هیکل مهمه..د

حسودی به کی ؟ میگم تو دانشگاه ما مثلا پسر قدش ۱۶۵ هست رفته با دختر ۱۶۶ اینا یا مثلا پسر قد ۱۷۵ دختر ...

تو دانشگاه ما هر پسري قدش يک و هفتاده با دختراي يک و هفتاد يک و هفتادو پنج دوست ميشه

هرکي قدش يک و نوده با دختر 157 دوست ميشه

تو دانشگاه ما هر پسري قدش يک و هفتاده با دختراي يک و هفتاد يک و هفتادو پنج دوست ميشه هرکي قدش يک و ...

برا ما ام دقیقا همینجوری شده

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

خودش شاکی بود که چرا شما دخترا پسر قد بلند دوست دارین من که خودم معیار خاصی برای دخترا ندارم بعدش می ...

آدم میمونه چی بگه 😐معیار خودش قد بود ؟😂و سفیدی 😂و موی بلند 😂 معیاریم نداشت بنده خدا 🤣

یکم ادامه بده بدن تو پر

چشم رنگی

موی بلوند

کمر باریک

و...🤣

بله من بسیار قد بلندم میدونی من حس میکنم چون قد بلندم دیگه قد زیاد برام اهمیتی نداره تو آدما چون دوس ...

خواهر من هر وقت خواستین ازدواج کنین با کسی باشه که قد معنوی شمارو رشد بده ، واقعا ظاهر اولویت اصلی تون نباشه

آدم میمونه چی بگه 😐معیار خودش قد بود ؟😂و سفیدی 😂و موی بلند 😂 معیاریم نداشت بنده خدا 🤣 یکم ادامه ...

اره خودش میگفت موی بلوند دوست دارم بعد میگفت نه من که معیاری ندارم برای دخترا 🤡😐

اره خودش میگفت موی بلوند دوست دارم بعد میگفت نه من که معیاری ندارم برای دخترا 🤡😐

خب این کمالگرایی بیشتر همه خودشون رو اذیت میکنه اینا زنم بگیرین همه چیز تموم ام باشه زنشون باز عیب میزارن روش

بنظرم ممکنه پسرا به دخترای قد بلند تر خودشون حسودی کنن

دختر باسواد تر چی ؟به اینم حسودی میکنن؟