2789
عنوان

وای بدبخت شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 138 پست
بالا گفتم تهدیدم میکرد میومد جلو خونمون دعوا و آبروریزی تا میگفتم نمیخوام باهات باشم

من بودم حاضر بودم ابروم بره تا اینجوری به خودم آسیب بزنم

من چون خیلی از این چیزا میترسم گیر دادم بهتا🤣😅

عضو تاپیک مینیمالیست ها 🏋🏻♀️ وزن اولیه ۵۴🔓 وزن قبلی ۶۴🔓وزن فعلی ۶۲۵۰۰🔓 وزن هدف ۶۲🔒....«کمتر ، اما بهتر»🔻دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک های من در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خب عزیزم ناراحت نشو از حرفم ولی خب چشماتو باز کن با یه آدم درست حسابی وارد رابطه شو این عتیقه هارو ا ...

عتیقه نیستن قربونت

اصلا ن من شما ببینیدشون تا صد سال فک نمیکنید که اینجوری باشن

سلام. توبه و رعایت شرع و اخلاق رو توصیه میکنم

سلام. فرشته کوچولوی مظلوم! هند رجب رو میگم. داستانش رو بزنین اینترنت ... آخرین صحبتش با هلال احمر غزه رو گوش بدین، خودش روضه اس. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

امشب بداخلاق بود بعد اینکه گفت اینجوری شده یعنی چیزی فهمیده اره هیچ علائم دیگه نداره فقط سوزش

چیزی فهمیده چیه؟!!!

شما خودت باید صادق باشی، هم با خودت و هم کسی که میخوای باهاش زندگی کنی

من که کسی همچین چیزی رو ازم پنهان کنه خونش حلاله!!!

ببخشیدا شما روابط جنسی متعدد خارج از چهارچوب داشتی و ناقل چند مدل بیماری مقاربتی هستی

زگیل و سیفلیس و ...

حداقل روشهای پیشگیری بهداشتی رو یاد بگیر و استفاده کن یا وقتی پایبند به چهارچوب نیستی واکسن گارداسیل بزن

باید با کیس ازدواجتون صادق باشید

اون آقا هم معلوم نیست الان از بیماری مقاربتی ترسیده یا استفادشو ازتون کرده و دیگه نمیخوادتون که سرد شده

عتیقه نیستن قربونت اصلا ن من شما ببینیدشون تا صد سال فک نمیکنید که اینجوری باشن

میدونم عزیزم من که نمیگم ظاهرشون مثل معتاداس اتفاقا همچین آدمایی اصلا بهشون نمیاد که چه هفت خطایی ان

ولی بالاخره با دوسه بار نشست و برخاست و حرف زدن میفهمی طرف کیه و چی میخواد

درکل امیدوارم از حرفای من ناراحت نشده باشی من هرچی گفتم از روی دلسوزی و این که همجنس خودمی بود

چیزی که از آنِ توست، تو را پیدا خواهد کرد 🌙🌱
عزیزم منو و شما رو هم تو یه گور نمیزارن که

من اصلا برای اون دنیات نگفتم.

من برای ادامه زندگیت تو این دنیا گفتم و به اون خدایی که الان از سر سجادهاش بلندشم برای خودت گفتم

ولی شما رو کار اشتباهی که می کنی محکم ایستادی و به جای ناراحت شدن از کارت و ادامه ندادنت

از حرف های ما ناراحت میشی

اگه فکر می کنی کارت درسته ادامه بده

صدای قلب من چرا...غمت نمی کشد مرا...چرا هنوز ادامه داری...🖤

چیزی فهمیده چیه؟!!!شما خودت باید صادق باشی، هم با خودت و هم کسی که میخوای باهاش زندگی کنیمن که کسی ه ...

آروم تر گلم منم میتونم مثل خودتون بد حرف بزنم

همه ایناییم که گفتی بلدم بهتر خودتم میدونم

شما هم تا چیزی رو نمیدونید قضاوت الکی نکنید

چیزی فهمیده چیه؟!!!شما خودت باید صادق باشی، هم با خودت و هم کسی که میخوای باهاش زندگی کنیمن که کسی ه ...

سلام. تاپیک آخرم یه آفر بدین. ممنونم

سلام. فرشته کوچولوی مظلوم! هند رجب رو میگم. داستانش رو بزنین اینترنت ... آخرین صحبتش با هلال احمر غزه رو گوش بدین، خودش روضه اس. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

من اصلا برای اون دنیات نگفتم.من برای ادامه زندگیت تو این دنیا گفتم و به اون خدایی که الان از سر سجاد ...

منم نمیگم کارم درسته خانمی

من منظورم اینه الان که خودم میدونم چیکار کردم و استرس دارم زخم زبون و تیکه نپرونید

وگرنه هرکی باشه بر همه اعمالش آگاهه

آروم تر گلم منم میتونم مثل خودتون بد حرف بزنم همه ایناییم که گفتی بلدم بهتر خودتم میدونم شما هم تا چ ...

بمیرم برات جدی ..

وسط یه مشت روانی گرفتار شدی.

جدی نفرین به دین و ائینتون که توش فقط ادما رو قضاوت و سرزنش میکنید و قلبشون رو میشکنید

اصلا این خانوم میخواد با هرکی ارتباط داشته باشه به شما ربطی نداره

تا وقتی ازتون نپرسیدن.

ببین بازم میگم خیلیی خانما علامتی ندارن ولی ممکنه علائم عفونت داشته باشن ینی با این شکایت بیان ک مثل ...

گلی میشه حالا که سوادشو دارید منم یه سوال بپرسم

خانمی توی بارداری عفونت شدید پنیری و بدبو داشت همراه با خارش ولی شدید نبود خارشش توی ماه پنجم جنینش سقط شد یعنی ایست قلبی کرد جنین جوری که ۱ماه توی شکمش مرده بود و نمیدونست اون حریان عفونتم که گفتم از قبل داشت از روزای اول بارداریش بعد از اینکه جنین مرده رو از رحمش خارج میکنه بدون سزارین البته این خانم نزدیک به یکسال عفونت شدید و پنیری و خارش بسیار شدید جوریکه انقد خودشو میخاروند که خون میومد میخواستم دلیلشو بدونم این عفونت و اون سقط ؟اینم بگم دکتر گفته بود بهش یا ضربه یا ان تی مورد داشت یاهم فشار عصبی باعث سقط شد که میگه ضربه اصلااااا ان تی رو هم خوب بود ولی چند روز قبل از سقط ناراحتی شدیدی رو متحمل شده بود تا جایی که در توانت هست پاسخ بده